Şimdi düşünüyorum Alan için iyi bir imza parası + 3.5 mil.€ maaş alacağı söyleniyor ve çoğumuz Alan hakkında detaylı bir bilgiye sahip değiliz videolardan / özet maçlarından izlediğimiz kadar biliyoruz
Şimdi o parayı eğer gerçekten serbest konuma düştüyse Mario Balotelli için harcamak daha doğru değil mi ? diyelim ki Alan transferi tutmadı ne yapacağız ? adama verdiğimiz 3.5 mil. € + imza parası elimizde patlayacak ama Balotelli tutmasa bile on binlerce forması satılır Balotelli 'nin + her maç ekstra binlerce insanı sahaya getirir Balotelli öyle manyak bir adam çünkü
Gerçekten sükse yapabilecek bir transfer ve tam olarak bizim futbol ortamımızda taraftarın o aşırı sevgisiyle sahiplenmesiyle adına besteler tezahüratlar yapılacak bir ortamda Balotelli 'nin gerçekten uçacağını düşünüyorum her zaman böyle oldu bu adam Nice 'e ilk geldiğinde kendini yeniden kanıtlamak için gösterdiği performans ve şimdi Nice ile yola devam etmeyeceğini anladığı için gösterdiği performansa bakalım
Ben Mario Balotelli 'nin tam fırsat transferi olduğunu gelirse gerçekten STSL 'de işleri değiştirebilecek bir adam olduğunu düşünüyorum. Gomis 3.5 mil.€ alıyordu Gomis 'den açılan maaşı Balotelli 'ye verebiliriz haydi 3.5 olmaz 4 mil.€ olur ama bence değer Balotelli ismini düşünürsek