Ighalolar Kenny Lalalar havada uçusuyor. Bu Yönetim sezona forvetsiz girmeyi becerdi. Biraz Akil biraz mantik GSC.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kenny Lala şuan imkansiz denilebilcek seviyeye çıktı ligin ilk yarısında 3 gol 6 asist nerdeyse bi kanat oyuncusu gibi oynuyo ve çok fark yaratıyoIghalolar Kenny Lalalar havada uçusuyor. Bu Yönetim sezona forvetsiz girmeyi becerdi. Biraz Akil biraz mantik GSC.

Stopere de gerek yok aslında hücumun iyiyse bir şekilde skoru lehine çevirebiliyorsun.Alan - Demba Ba ve lider bir stoper ile şampiyon oluruz![]()
Stopere de gerek yok aslında hücumun iyiyse bir şekilde skoru lehine çevirebiliyorsun.
Lala kontrat uzatti + hayatta bize gelmez
Ulan bizimkiler normal atamiyor
Sergen tt link verlan twitterda yazısmaktan buraya vakit kalmıyo aaaaaa
ne yazıkki veremem kimliğim ortaya cıkar o zamanSergen tt link ver
Twitter da gerçek kimliğinizle dolaşmayın yahu bir küfürde başınıza biniyorlarne yazıkki veremem kimliğim ortaya cıkar o zamanDDD
Kiralama hususu tam bir muamma. Yaz transfer döneminde hem Mustafa Cengiz hem de Fatih Terim bonservisi olan oyuncu satış yapmadan zor ama bonservisi olmayan ve kiralık oyuncu alabiliyoruz diye açıklama yaptılar. Kiralık için bedelli mi bedelsiz mi detay vermediler.Nası ya ffp yüzünden forvet alamadık durumu yok muydu?
valla sorun yok pek küfür etmiyom ben yaTwitter da gerçek kimliğinizle dolaşmayın yahu bir küfürde başınıza biniyorlar
Kiralama hususu tam bir muamma. Yaz transfer döneminde hem Mustafa Cengiz hem de Fatih Terim bonservisi olan oyuncu satış yapmadan zor ama bonservisi olmayan ve kiralık oyuncu alabiliyoruz diye açıklama yaptılar. Kiralık için bedelli mi bedelsiz mi detay vermediler.