GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 154

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
154/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimal Maicon ile Mariano gidici yanlarında galiba Garry de gidicek gibi sanırım ( Garry için 12 teklif varmış Twitterda baya iyi bi yerden duydum bende kalsın )

Mariano 2-3 civarına gidici zaten
Maicon'da 5'e gider diye düşünüyorum
Garry'den de 9 bize kalicak
Totalde 16-17 civarı bi gelir bize gayet yeterli olacaktır zaten.
(Bu arada Fernando olayları karışık galiba gitme ihtimali olabilirmiş son zamanlardaki performansi olsun kendini oyunda kaybetmesi olsun ama devre arasi bu hamle yapilacak en son hamle olur bence çünkü birazda sakatlığın etkisi olduğunu düşünüyorum o yüzden hemen pes edilmemeli)

Alan free
Ighalo demiş herkes izledigim birkaç videoda iyi geldi ama net bisey diyemem tabiki ama baya övülmüş zaten free olursa anca alabiliriz
Miranda-Cahill bu 2liden biri şart böyle bi lidere ihtiyacımız var 5-6 milyon max
1kanat 1de genç potansiyel sağ bek alabiliriz kalan parayla

O kadar oyuna rağmen bu Galatasaray yine kopmadı ya yarıştan geçmiş olsun diğer takımlara sonunu bilecekleri bir filmi izlemeye başlayacaklar artık.

Nası ya ffp yüzünden forvet alamadık durumu yok muydu?

Kiralama hususu tam bir muamma. Yaz transfer döneminde hem Mustafa Cengiz hem de Fatih Terim bonservisi olan oyuncu satış yapmadan zor ama bonservisi olmayan ve kiralık oyuncu alabiliyoruz diye açıklama yaptılar. Kiralık için bedelli mi bedelsiz mi detay vermediler.

Kiralama hususu tam bir muamma. Yaz transfer döneminde hem Mustafa Cengiz hem de Fatih Terim bonservisi olan oyuncu satış yapmadan zor ama bonservisi olmayan ve kiralık oyuncu alabiliyoruz diye açıklama yaptılar. Kiralık için bedelli mi bedelsiz mi detay vermediler.

M.City ile kiralık oyuncu transferi konusunda konuşuldu haberleri vardı yakın zamanda. Eğer sezon başında da böyle durum varsa ve akılları yeni başlarına geldiyse büyük başarısızlık. Çünkü ben Ömer Bayram'ı son kullanabileceğimiz parayla transfer ettiğimizi sanıyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri