GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 169

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,3K
Sayfa
169/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne cuzel takimimuz var yuce allahim bugin gosterdi bizum kenetlenmemuz lazim. Bu oyincular turciyenin en iyileri hodjamızi allah başumuzdan eksik etmesin en tepeye en zirveye ilerleyecegiz. Baskanimuz gece cünduz demeden çalışiyur allah razu olsun.
Cok cuzel haberler verecegiz galatasaray en iyisinu e dogrusunu hakeder. Transferleri kampa yetisturmeye calisacaguz.
Gelecegi ozetledim kimse bosuna hayale kapilmasin alanya maçindan sonra ne olduysa aynisi olur 3 oyuncu gorurseniz opup basiniza koyun

Kadro o kadar eksik oynadı ki haftalarca o tokat olayı yüzünden

Bursa ve Konya maçlarında kısır oyun ve puanlar gitti. Konya maçı üzerine hakem skandalı ile kazanacak iken 2 puan da çalındı.

Beşiktaş maçından itibaren kadro geri gelmeye başladı. Rize maçından beri son 4 maçtır yeniden gol atabilen bir takım var.

Rizespor 2-2
Porto 2-3
Başakşehir 1-1
Sivasspor 4-2

Atılan Gol: 9
Yenilen Gol: 8

Bu kadar yememek lazım ama Maicon-Mariano ikilisi defansif açıdan berbatlar.

Şu maçlarda Rize maçında 2-0 iken Onyekuru, Porto maçında bir çok pozisyon ve 3-2 iken kaçan penaltı, Başak maçında Onyekuru, ve bugün bile kaçan tonla gol var.

Forvetsizliğe rağmen tam kadroya yakın olunca takım toparlıyor.

Emre-Feghouli-Belhanda aynı anda sahada olunca OYUN ZEKASI da YÜKSELECEK. ÖNE DE TİLKİ BİR FORVET ALMAK LAZIM. PAS KANALLARINA GİREBİLECEK BİRİ OLMALI.

Antu'ya bir bakayim dedim, Galatasaray forvet ve stoper alirsa sampiyon olur demisler. Daha Akbaba dönecek, bunun Feghoulisi meghoulisi var diyorlar. Adamlar bile bunu diyorsa Abdürrahim o stoperi ve forveti almak zorunda. Bizi elaleme rezil etmesinler.
renktaş bende onlara ilave olarak bejeke ve lazyo forumlarına da baktım.bejekeliler favori Galatasaray diyor lazyolular gaza gelmiş belliki rakibimiz Galatasaray olur diyor içimi acıtan ise burdaki bazı renktaşlarımızın bunların yarısı kadar inançlarının olmaması.Unutmayın beyler Galatasaray Adının Geçtiği Her Yerde UMUT vardır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri