GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 182

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,3K
Sayfa
182/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu çocukları bu şekilde onure ettiğimiz sürece bir gün büyük kupalar kazanacağımızı düşünüyorum onları futbola ve kulübe karşı öyle güzel yetiştiriyoruz ki şımartmadan, abartmadan hata yapsalar bile kızmadan doğru şekilde yetiştiren bir taraftar profili de oluştu. Umarım alttan gelen gençlerimizle beraber bu ülkenin Bayern Münih gibi tek kulübü oluruz ve belki de bir gün bugünü hatırlayıp büyük bir avrupa kupası geldiğinde de geçmişe dönüp bu günleri hatırlarız

Kapustka zamaninda Leicester'i tercih ederek hata yapti, o donem bizde 4-5m falan teklif etmistik hatirladigim kadariyla. Simdi baktim belcika ikinci liginden bir takima kiralanmis.

yok baba takımı poktan cocugun.video buldum sanırken videolar da çalısmıyo.ama lech poznana gol atmış hep.geçen sezon 3 gol 7 asist yapmış zurkowski,bu sene de 4 gol 3 asisti var

brezilyalılar mustafadan söz etmiş.

Sadece 16 yaşında Galatasaray gençlik, mustafa kapi ??(2002) kulüp ile ilk resmi görünümü yaptı. O yaratmada ilginç bir teknik oyuncu, o Türkiye 'de takip eden umut verici oyunculardan biridir

Fransiz , brezilyali degil
belki fransızca konusan bi brezilyalı
1545610761793.webp
yaaani musapcım : ) baya brezilya desenli bi hesap

Taraftar ve teknik kadro aylardır forvet diye kendini paralıyor bugünkü maçın ardından çıkıp anlastigimiz forveti KAP'a bildirip transferin ilk günü imzamizi atacağız demek yerine sayın Albayrak 24 saat uyuyacam diyor inşallah transferin son saatlerinde Selenzyov tarzı bir adamın evraklarını yetiştirmek için ugrasmayiz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri