Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
avrupalı bir orta sah istiyorum en beyaz tenlisinden
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bennacer iyi topcu bütün yaz istedik yasacma sapan arap topcular onermeyelim sergo. lpool'dan grujici kiralasalardi vizyoner bi hamle olurdu ama herthaya gitti
ŞAMPİYONUZ LANNNNN BİTTİ **************'mun macı
de get,senin kadar bos olamamSergen cok bos adam ya
tudor gelsin uyutsun yiyosaYat uyu artık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav sal artık şu kazmaları.yüksek ihtimalle bizim alt yapidan cikan malatyali sadik alinir. sezon sonu serbest kaliyormus.
Yav sal artık şu kazmaları.
Sadık kim yav Efecan kim. Sadık birebir Ahmet Çalık'ın kopyası olur. Dan dun dalan stoperlerin işi yok bizde.
sent via GSC
efecanın altyapıda son vurus sorunu vardı,topu sürer sürer sonuc alamazdı hala öyleYav sal artık şu kazmaları.
Sadık kim yav Efecan kim. Sadık birebir Ahmet Çalık'ın kopyası olur. Dan dun dalan stoperlerin işi yok bizde.
sent via GSC
Muhteşem bir yorum.İzlediğim kadarıyla Ozan'ın yaşıtlarında Ozan'dan daha potansiyelli isimler var. Fizik olarak yetersizler, Ozan gibi çalışmamışlar. Ozan da cılız, sıskaymış onlar gibi geçmişteki yıllarda. Ozan bunun üstüne gitmiş, azimli ve ne yaptığını bilen kişiliğe sahip. Zaman zaman hatalar yapsa da sahada da bu olgunluğu hissettiriyor. Yunus, Atalay, Celil ''Galatasaray forması giymek bir lütuftur Of Allahım hayallerimi gerçekleştirdim'' söylemleriyle çocukça mutluluklar yaşıyorlar. Ozan ilk forma aldığı maçın ardından ''Bunları yapacağımı biliyordum potansiyelimin farkındayım hedefim çok daha üst şeyler yapmak'' mesajları ve eminliği vardı. Aralarında Ozan'dan yaşça büyük gençler olmasına rağmen daha çocuk ruhlular Ozan'dan. ''Oha Galatasaray maçına çıktım.'' heyecanıyla oynadılar. Vizyonları Ozan gibi olmalı diğerlerinin de. O zaman vücutları da yapılması gerekene verdikleri azim de hayalleri de daha üst seviyelere çıkacak.
Diagne Anadolu dan mı geldi ne anlatıyorsun yine.Böyle diye diye Trezeguet'i de Diagne'yi de aldırmadın,Anadolu'dan topçu alınmaz diye.
Diagne Anadolu dan mı geldi ne anlatıyorsun yine.
sent via GSC
@Şükrü ERDENYav sal artık şu kazmaları.
sent via GSC
Böyle saçma hareketlerle gelme bana. Birşey diyeceksen kendin de ya da sus.
efecanın altyapıda son vurus sorunu vardı,topu sürer sürer sonuc alamazdı hala öyle
Para yetmez ona artık.Kasımpaşa'dan gelecekti ya bize.
Tamam anadolu takimlarindan oyuncu almiyoruz hepsi copBöyle saçma hareketlerle gelme bana. Birşey diyeceksen kendin de ya da sus.
sent via GSC