Oral Sever
Berlin Panteri
Fiko uyanik
Ben tutuyorum o kacti diyecek sonunda.
Ben tutuyorum o kacti diyecek sonunda.
YavşakBafetimbi Gomis: "Al-Hilal takımının formasını giymekten çok mutluyum. Umarım uzun bir süre burada kalırım çünkü çok zevk aldım. Saint-Etienne, Lyon ve Marsilya'dan çok güzel ayrıldım. Gerisi kötüydü."
Juan jesus hemen gelsin işe başlasın@kudretsenel85: Stoper adaylarımızın başında gelen arkadaş Yedek başlıyor !!!
Juan Jesus’tan bahsetmiş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu yazan neci@kudretsenel85: Stoper adaylarımızın başında gelen arkadaş Yedek başlıyor !!!
Juan Jesus’tan bahsetmiş
Yavşak
yorumlara baktım da bu duyumun gerçekçiliğine ihtimal vermek yanlış olur
Tolgay ve gokhana cokmek lazim bedavaykenBeşiktaş yönetimi, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Vagner Love, Larin ve Tolgay Arslan ile devre arasında yolları ayırma kararı aldı.
Abartmayın rica ediyorum, sayı olarak çok daha fazla olduğumuz bir durum, Sivas takımı henüz orta sahada paslașırken topu kapıyor.
Belhandaya dikkat sonra gelen pas trafiğinede.. Sonunda Galatasaray taraftarları tarafından değer görülmeye başlandı kendisi. Sevindirici bir gelişme.
Yani Gökhan ve Tolgay Sinan&Selçuk ikilisinden her türlü daha iyidirBeşiktaş yönetimi, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Vagner Love, Larin ve Tolgay Arslan ile devre arasında yolları ayırma kararı aldı.
Abartmak değil zaten bir kesit alınmış bende paylaştım. Bunu hep yapıyor önemli olan o. Takımdaki sertliği arttıran isimlerden kendisi.Abartmayın rica ediyorum, sayı olarak çok daha fazla olduğumuz bir durum, Sivas takımı henüz orta sahada paslașırken topu kapıyor.
Şaka misiniz arkadaş?Yani Gökhan ve Tolgay Sinan&Selçuk ikilisinden her türlü daha iyidir
Aynı maçta ve başka bir çok maçta gelişen pozisyonun yakınında olmasına ve rakip ceza sahamıza daha yakın bir yerde olmasına rağmen pozisyonları izlediği de oluyor.Abartmak değil zaten bir kesit alınmış bende paylaştım. Bunu hep yapıyor önemli olan o. Takımdaki sertliği arttıran isimlerden kendisi.
Belhanda-Feghouli Şampiyonlukta önemli rollere sahip olacaklar.