GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 266

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,3K
Sayfa
266/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu millet tatile cıktı.takım 8-9 gün sonra toplanacak.herkes kafa dinliyo.fenerli medya erken saçmaladı.sakin kalın ve takmayın kimseyi

ben ozan ve gökayın bereber oynamasından yanayım.serdar kalsın tabi ama gökayı serdardan üstün görüyorum.çünkü cok özellikli.

Ulan bu paralı kalemler azıttı yine ne oldu Galatasaray 'ı yıpratma planınız bu mu şimdi de ?

Elbet bugün bu yalanları söyleyenler bu söyledikleri yalanların altında ezildikleri günleri de göreceğiz ...

Ozan Kabak'ın menajeri GS kongre üyesi ve sezon başında Ozan'ın ailesi ve menajeri ile başkanın transfer detayları görüştükleri biliniyor. 7.5 milyon euroya serbet kalır maddesini en iyi bilen başkan. BU MADDE eğer Fatih TERİM olmasa belki de uygulamaya konulmuş ve Ozan gitmişti.

savas corlu

Terim olmasa zaten hic bir macta ilk 11 oynamazdi ozan. Kimse ozanin sozlesmesinde o maddeyi umarsamazdi

Bu ozan haberlerinin kaynağının yönetim olduğunu düşünüyorum. Bunun sebebinide elden çıkarmak istediğimiz hiçbir oyuncuya teklif gelmemesi olarak görüyorum. Bu tarz haberleri medyaya vererek taraftarın nabzını ölçüyolar bence.

Bu yönetim bir olayi yalanliyorsa onun dogru olma ihtimali yüksektir qncak serdar olayi dogru demek degil bu. Serdarin özverili oldugunu biliyoruz. Bariz yalan haber ama yönetim yalanladi falan. Ne haberler yalanladilar dogru cikti

Ulan bu paralı kalemlerden zerre farkı olmayan güya taraftarlar görüyorum şu forumda yazıklar olsun ...

Şu adamların yazdıklarına inanıp kendi futbolcunuzu bu kadar kolay karalıyorsunuz ya. Ben daha da bişey söylemiyorum Allah akıl fikir versin ...

Serdar gidebilir istiyorsa, 1.5 sene kontrati kaldi, istikrari yok, 2m maas veriyoruz ve devre arasi kral bir stoper gelince zaten yedek olacak. Luks yani. 5m gibi bir paraya kosa kosa yollarim. 28 yasinda zaten.

Gokay gayet iyi yedekler hem sol ayakli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt