GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 270

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,3K
Sayfa
270/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis olayında da hep aynı konuşmalar geçmişti , sonuç gitti. Yani artık şaşırmıyorum olursa da

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes Maicon gidince kral bir stoper transferi beklemiyor mu? Diyelim hayal edilen tarzda Miranda - Cahill - Kompany vs. boyle bir isim geldi. Tandemimiz illa ki Transfer - Ozan olmayacak mi? Hal boyle olunca Serdar yedek kalacak. Sakatlik sikintisi olan, 28 yasina gelmis, 1.5 sene kontrati kalmis ve 2m Euro kazanan Serdar'in yollanmasi ne gibi bir problem teskil ediyor? Tamam yedek lazim da boyle bir yedek acikca luks olur bizim icin. Yollayip yerini Gokay'la veya kontenjanda yer olursa gelecek vaat eden genc yabanci bir stoperle doldurabiliriz.

Herseye yalan haber bunlar hain ondan böyle haber yapiyorlar gözüyle bakmak da sacma acikcasi.

Bekleyelim kokusu cikar nasilsa er ya da gec. Yerine dogru dürüst adam alinirsa Serdar arkasindan aglanacak bir adam degil bana kalirsa.

Parali kalem Nevzat'in haberlerini ne diye tasiyorsunuz buraya bunu zaten hic anlamiyorum.

Transfer konuşulması gereken yerde neler konuşuluyor. Forumda bir daha nevzat,ali naci paylaşan kişilerin suratına tüküreyim ben bu kadar netim. İnsanların sinirleriyle oynuyorsunuz.

Ya valla gomis haberi , sonra yanlis hesap yuzunden transfer yapilamadi haberi. Bunlarin hepsi yalanlanmadimi arkadas ? Tamam nevzati falan seven yok ama aha yönetim yalanladi nasilsa yalandir nasil diyorsunuz onu anlamadim ? Bu haber de doğru cikarsa kim sasirir ? Olayin nevzatla falan alakasi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt