GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 296

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
296/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan yemin ediyorum şimdi iyice tiksinmeye başladım aklıma kara bir tilki girdi. Bu yönetim veya teknik ekip oyuncu satmak zorunda olduğumuzda taraftarın tepkisini çekmemek için Gomis 'i bir anda itibarsızlaştırıp elden çıkardılarsa ? ya Gomis gerçekten haklıysa

Şimdi aynı şeyler Ozan Kabak ve Serdar Aziz için oluyor. Bildiğin 18 yaşındaki bir çocuğu taraftarın önüne attılar ne demek biz istiyoruz da Ozan&Menajeri imzalamıyor sözleşmeyi koskoca Galatasaray resmi hesabı böyle bir şey paylaşır mı ? 18 yaşında bir çocuğu milyonlarca taraftarın önüne atar mı ? haydi bizim burada yazdıklarımızı çocuk okuyor olsa ? neler neler yazılıyor şu an Ozan Kabak hakkında bundan yarım saat önce hiçbir şey yoktu yönetim bir açıklama yaptı taraftarın gözünde suçlu duruma düşürdüler Ozan 'ı

Ki yönetime yakın olan bir Ali Naci dünden beri Serdar 'ı karalama takımdan bağlantısını koparma çalışması yürütüyor ya bunlarda Serdar 'ı taraftarın gözünde itibarsızlaştırmak için yönetimin bilerek piyasaya sürdüğü bir haberse ?

Bestaslinin yorumu:

18 yaşında fatih terim güvenerek şans verdiği alt yapıdan yetişen bir çocuk böyle madde var diye ilk fırsatta kendini yetiştiren kulübü zor durumda bırakması çok büyük ayıp bence

Karektirsiz Ozan. defol git.

eğer ozan gibi kendimiz eğittimiz yeteneği böyle itibarsızlaştırıp beş kuruşa satıyorsak ben bu kulüpte daha fazla ilerleme ve ışık göremediğim için taraftarlığımı askıya alırım bu ligi bir daha takip etmem

böyle enayiler için kafa yoracak değiliz kendi işimiz gücümüz var

bu çocuk ilerde en az 40 eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt