GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 308

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
308/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdarı bu kadar kolay harcama sergen yakışmıyor sana. Aynı şey ozan içinde geçerli. Bu adamın yaptıklarını çok kolay unutuyorsunuz. Algıya yenik düşüyorsunuz. Serdar aziz bizim takımda dominant bir karaktere sahip. Geleceğin kaptan adaylarından her fırsatta formayı çıkaran kaptan bozuntusundan daha iyi korudu takımı. Hocanın bu adamı bu kadar kolay silmesini göze alamıyorum. Bir bildiği varda diyemiyorum çünkü başımızda lanet bir yönetim var.

Şurda hala mılletle dalga gecer gibi kadroyu yenıleyecegız temızleyecegiz yazanlar bu taraftarla dalga gecıyordur.

Devre arasında 2 tane as stoperini satmak akıl tutulması yaşamaktır. Yapılacak olan varsa sezon sonu yapılır. Hoca yönetimi koruyor sürekli. Yönetim para lazım derse hocada el mahkum satışını ister bu oyuncuların. Eğer aksini yaparsa bu iş çok daha kötü noktalara gelir.

İşte sırf bu meseler için takımı yaktılar. Yönetimde kendince odun ekliyor ateşe. Saçma sapan penaltılar verdiler serdara. Saçma sapan bir kırmızı kart yedi takımı uğruna. Yönetim denilen şerefsizler naptı? fiba,kiba,kipaya gidicez dediler. Sonuç noldu? Basiretsizler,işbilmezler,beceriksizler.

Ben şunu anlamıyorum Serdar bu takımın bana göre mevcut kadrodaki en iyi stoperi. Lakin forumda ;bu adamın maç sayısı belli her sene 20maç zor oynuyor müzmin sakat deniliyordu ,şimdi adam ramosa dönüştü bir anda. Brumaya beyinsiz diyordu herkes sonra 15m az 25 ederdi deniliyor:) garyy geçen sene bittiğinde 20m aşağı satan maldır yazılıyordu şimdi mala dönüştü 5m razı herkes. diaye mala bağlamıştı köyüne dön denildi adam 18m kasaya para soktu halada beğenilmiyor. Hocaya bir boktan anlamıyor diyenler şans verip oynattığı oyunculara 7,5 u az buluyor. Donk a lisansı yırtılsın denildi şimdi hoca kadroya almayınca küfür ediliyor :)Ben okurken utanıyorum siz yazarken rahatsınız. Bu iş Bilgisayar oyunu değil yav bırakın bu işleri artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt