aynen. sahsen birikmis biraz param olsa ben 7.5 milyon verip alirim ozanın bonservisini dusunmeden.Maalesef Ozan 'ı istesek de elde tutamayacağız gibi reis. El oğlu sana Ozan 'ı satmak istiyor musun diye sormuyor serbest kalma bedelini öderse ve Ozan razı olursa bize laf söylemek bile düşmüyor. Ki şu oynadığı futbolu azıcık takip eden kulüpler varsa Ozan için 7.5 mil.€ hiçbir şey ...
Neden?
Usta biraz daha net bilgi verebilir misin vallahi güzel haberlere hasret kaldım tükendim bugün.Türkiye'den Nice yer ayrılmamıştır. Nice'den Türkiye'ye yer ayrılmıştır. Sevgili Doktor@Melih Peker
Maalesef Ozan 'ı istesek de elde tutamayacağız gibi reis. El oğlu sana Ozan 'ı satmak istiyor musun diye sormuyor serbest kalma bedelini öderse ve Ozan razı olursa bize laf söylemek bile düşmüyor. Ki şu oynadığı futbolu azıcık takip eden kulüpler varsa Ozan için 7.5 mil.€ hiçbir şey ...
Orta saha da eli ayagi duzgun bir Belhanda var cunku, onsuz haftalarda bu cok acik ortaya cikti (maalesef).Neden?
Iyi diyorsun hocamda ofans baska sey defans baska sey.Alan Falcao
Belhanda Feghouli
Şeklinde hücum hattı kurulsa Ozan-Serdar'ın gideceğine üzülür müydünüz?
ismini veremeyeceğim bir kulüp yöneticisinin oğlu ile görüştüm, falcao ve monaco kulübüyle anlaşılmış. monaco belhanda'yı 8 milyon euro'ya alıp, falcao'yu 6 ay opsiyonlu 1.5 yıllığına galatasaray'a kiralıyor. galatasaray 4.4 milyon euro maaş verecek.
mantıklı transfer. bu sayede forvet transferi işini çözüp, 8 milyon euro'luk da transfer için kota açtı galatasaray.
tanım: ligin kaderini değiştirebilecek transfer hamlesi
edit: galatasaray opsiyonu kullanırsa 4.4 verecek, 6 ay için vereceği maaş 2.2 milyon euro.
Gs sözlükten. Adamlar kafayı yedi yazık.
Cok rahat mi? Bugune kadar Cenk haric kime 20+ milyon verdiler? En fazla 10-15 milyon teklif eden olur.Ozan'ı 20'ye çok rahat satabilirdik
Son zamanlarda bakmadim ama Monaco kesin gibi. Diger takim da dusmez ?? Hem fikstur avantajlari var hem de 2 - 3 transfer yaparlar gibi. Ayrica 14. 15. 16. takimlarin da puani cok dusuk. Neyse ilk 4 hafta hersey belli olurOlursa hem monaco hem fener düşer.
kaan, gokay, ogunısık kaan arslan ozandan da iyi oalcak insallah.ama önce gökay ve ogün var