Cemal Atalay
Parçalı Üye
Monaconun durumundan dolayı falcao kalmak istemiyorsa belhanda neden gitmek istesin? Keşke olsa ama imkansız bence.
Bakalım ne olacak ? Falcao işi de gaz almak için sanırım
Monaconun durumundan dolayı falcao kalmak istemiyorsa belhanda neden gitmek istesin? Keşke olsa ama imkansız bence.
Allah benim belamı versin ki, iyi niyetimin suistimal edilip çoluk çocuğa maskara oluyorum. Bundan sonra bilgi paylaşırsam namert oğlu namerdim. Özellikle @Nuri Aslantas denilen bu şahsiyet benim reklam peşinde koştuğumu iddia ediyor. Reklam yapacak olsam burada neden yazayım. Falcao ismi mi verdim. ? Bir tanesi desin ki isim verdin. Herkes diğer güzel kardeşler gibi ciğerli olmuyor. Bazılarının ciğeri peş para etmiyor maalesef yapacak bir şey yok. Değerli arkadaşlarım kardeşlerim bundan sonra GSCimbom'da bilgi paylaşmayacağım. @Nuri Aslantas reklam konusunda über bir fikir verdi. Burada paylaşacağıma Twitter yada İnstagram gibi yerlerde paylaşır en azından üç beş kuruş kazanırız. Über şahsiyet sahibi Nuri kardeşimiz herkesi kendisi gibi zannediyor. 42 yaşında adamım. Reklam peşinde koşacak neyim var. ? Unumu elemiş eleğimi asmışım. Git saçma sapan işler peşinde koşacağına hayatını idame ettir. Bir daha da tanımadıklarının arkasından ipe sapa gelmez mesajlar atıp milleti galeyana getirme. Sana bir ağabey tavsiyesi herkes hayatta reklam peşinde koşmuyor. Büyüklerine laf etmeden önce gel bir sor nedir necidir diye. Tamam mı Anlaşıldı mı. ?
Biz herseyin farkindayiz sizde artik Galatasaraylı oldugunuzun farkina varin Fatosporlu olmadiginizi bize gösterinEleştiri ayrı hakaret ayrı şey farkına var
Hangi maclarini izledin
Bakalım ne olacak ? Falcao işi de gaz almak için sanırım![]()
la şerafettin bi moku da beğen. alan dediğin adam bu ligin ırzına geçecek sen de öyle ağzın açık bakacaksın.bekle görinternetten ararsan çindeki maclarından birini 90 dakika izlersin, orada bile dandik dandik oynamış,forvet bile değil açık forvet.... koskoca klübü cahiller böyle batırıyor işte tabi bunların en büyük yandaşıda sizin gibi taraftarlar..
%45 vergi var orda. Maaşı 4.5 falan
Senin şu antudaki rezillerle hiçbir farkın yok.Onlarda hocaya böyle hitap ediyor.Biz herseyin farkindayiz sizde artik Galatasaraylı oldugunuzun farkina varin Fatosporlu olmadiginizi bize gösterin
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
serdar sabaha kadar defans yapsa ne olacak yiğit. o yüzden mi yol geçen hanı gibi defans. sergio ramos yaptınız iyice şu kazma serdarıAlan gelse ne olacak keyifmi kaldi lan. Takimda defans yapacak adam kalmadi. Alsinlar bi taraflarina tovbe tovbe
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dün Fransa da yaşayan Leo 4.4 milyon euro diyordu..Monaco da vergi dusuk. Maasi 14 milyon sterlin. Vergi dustukteen sonra net 9 milyon euroymus
internetten ararsan çindeki maclarından birini 90 dakika izlersin, orada bile dandik dandik oynamış,forvet bile değil açık forvet.... koskoca klübü cahiller böyle batırıyor işte tabi bunların en büyük yandaşıda sizin gibi taraftarlar..