GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 363

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513K
Sayfa
363/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah benim belamı versin ki, iyi niyetimin suistimal edilip çoluk çocuğa maskara oluyorum. Bundan sonra bilgi paylaşırsam namert oğlu namerdim. Özellikle @Nuri Aslantas denilen bu şahsiyet benim reklam peşinde koştuğumu iddia ediyor. Reklam yapacak olsam burada neden yazayım. Falcao ismi mi verdim. ? Bir tanesi desin ki isim verdin. Herkes diğer güzel kardeşler gibi ciğerli olmuyor. Bazılarının ciğeri peş para etmiyor maalesef yapacak bir şey yok. Değerli arkadaşlarım kardeşlerim bundan sonra GSCimbom'da bilgi paylaşmayacağım. @Nuri Aslantas reklam konusunda über bir fikir verdi. Burada paylaşacağıma Twitter yada İnstagram gibi yerlerde paylaşır en azından üç beş kuruş kazanırız. Über şahsiyet sahibi Nuri kardeşimiz herkesi kendisi gibi zannediyor. 42 yaşında adamım. Reklam peşinde koşacak neyim var. ? Unumu elemiş eleğimi asmışım. Git saçma sapan işler peşinde koşacağına hayatını idame ettir. Bir daha da tanımadıklarının arkasından ipe sapa gelmez mesajlar atıp milleti galeyana getirme. Sana bir ağabey tavsiyesi herkes hayatta reklam peşinde koşmuyor. Büyüklerine laf etmeden önce gel bir sor nedir necidir diye. Tamam mı Anlaşıldı mı. ?

Abi sadece transfer dönemlerinde buraya damlayip provokasyon ve tahrik pesinde kosan kisiler bunlar, bence fazla kale alma. Biz seni taniyoruz seviyoruz ve verdigin bilgilerin degerini de biliyoruz.

ozanın yanına yabancı stoper alınıca zaten yedek kalacak, vasat bi stoper için gelip fatih terime hakaret edecek seviyeye nezaman geldi bu taraftar. serdar aziz kim lan

serdar durup dururken gidiyor heralde var işte bişeyler belli hoca radikal değişiklikler olacağını söyledi 2 forvet 1 stoper alınacak diye bekliyosunuz sizde bişeyler dönüyor içerde ama ne bilmiyoruz en sorunsuz diyebileceğimiz adamlarda bile ne sorunlar çıkıyor serdarın son maçı beklemeden bilet ayarlayıp plan yapması bile birçok şey için yeterlidir..

Bakalım ne olacak ? Falcao işi de gaz almak için sanırım :rolleyes:

Belli olmaz tabi ama bence büyük hedeflerin peşindeymişiz izlenimi yaratmak için ortaya atıldı. Dursun'un Ibra transferi gibi. Bu sayede en azından bir süre eleştirilere karşı kalkan çekmiş oluyorlar.

Ortalama üstü bir forvet gelsin yeter. Bu şartlarda ben şahsen beklentimi çok yüksek tutmuyorum. Yeter ki sırf almış olmak için kazmanın birine para dökmeyelim.

internetten ararsan çindeki maclarından birini 90 dakika izlersin, orada bile dandik dandik oynamış,forvet bile değil açık forvet.... koskoca klübü cahiller böyle batırıyor işte tabi bunların en büyük yandaşıda sizin gibi taraftarlar..
la şerafettin bi moku da beğen. alan dediğin adam bu ligin ırzına geçecek sen de öyle ağzın açık bakacaksın.bekle gör

Satın hepsini. Serdar, Ozan, Maicon, Mariano, Belhanda, Eren, Rodrigues, Ömer Bayram, A.Çalık, Muğdat. Yeniden takım kuralım, bakalım neler olacak ikinci devre.

internetten ararsan çindeki maclarından birini 90 dakika izlersin, orada bile dandik dandik oynamış,forvet bile değil açık forvet.... koskoca klübü cahiller böyle batırıyor işte tabi bunların en büyük yandaşıda sizin gibi taraftarlar..

90dk oturdun cindeki macini izledigine eminim. 2 3dklik videolarla geliyosunuz yorum yapiyorsunuz. kimse bilmiyor sizin gibi vizyon tayfa futbolu biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt