GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 366

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513K
Sayfa
366/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu geçen sezonu unutuyorsunuz bu adam adabeyoru sırtında gezdirdi. Sadece o da değil tüm forvetlere kafa topunda sertlikte üstünlük sağladı. Kimi alacaksın kardeşim serdar yerine? Yabancı sınırı denen illet gündemde zaten. Aldık başımıza belayı hayırlı olsun.
maicon ve serdar ozanın yarısı etmez hakan. her topa çift dalan adamdan stoper olmaz geldiğinden beridir söylüyorum tam bi canlı bomba bu serdar. sürekli sakatlanması da ayrı dert

maicon ve serdar ozanın yarısı etmez hakan. her topa çift dalan adamdan stoper olmaz geldiğinden beridir söylüyorum tam bi canlı bomba bu serdar. sürekli sakatlanması da ayrı dert
Öncelikle kağnı maicon ile serdarı kıyaslamayı bırakalım. Evet ikisi de ozan dan iyi değil. Fakat yeri dolmadan adam gönderiyoruz yine ozanın da gitmesi gündem de maiconunda kimi alacaklar devre arasında nasıl bu kadar umutlu bakabiliyoruz olaya?

Allah benim belamı versin ki, iyi niyetimin suistimal edilip çoluk çocuğa maskara oluyorum. Bundan sonra bilgi paylaşırsam namert oğlu namerdim. Özellikle @Nuri Aslantas denilen bu şahsiyet benim reklam peşinde koştuğumu iddia ediyor. Reklam yapacak olsam burada neden yazayım. Falcao ismi mi verdim. ? Bir tanesi desin ki isim verdin. Herkes diğer güzel kardeşler gibi ciğerli olmuyor. Bazılarının ciğeri peş para etmiyor maalesef yapacak bir şey yok. Değerli arkadaşlarım kardeşlerim bundan sonra GSCimbom'da bilgi paylaşmayacağım. @Nuri Aslantas reklam konusunda über bir fikir verdi. Burada paylaşacağıma Twitter yada İnstagram gibi yerlerde paylaşır en azından üç beş kuruş kazanırız. Über şahsiyet sahibi Nuri kardeşimiz herkesi kendisi gibi zannediyor. 42 yaşında adamım. Reklam peşinde koşacak neyim var. ? Unumu elemiş eleğimi asmışım. Git saçma sapan işler peşinde koşacağına hayatını idame ettir. Bir daha da tanımadıklarının arkasından ipe sapa gelmez mesajlar atıp milleti galeyana getirme. Sana bir ağabey tavsiyesi herkes hayatta reklam peşinde koşmuyor. Büyüklerine laf etmeden önce gel bir sor nedir necidir diye. Tamam mı Anlaşıldı mı. ?
Herkes ayagini denk alsin lan, iki gunluk bebelere Leventi yedirmeyiz.

Akilli olun.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Bizimkiler hiç akıllanmamış, yaklaşık 4 ay yatmışlar, bugün gidecek, gelecek oyuncular belli olmalıydı.

Başakşehir ve Kasımpaşa bile planladığı transferleri yapıyor biz eldekilerle sorun yaşıyoruz.

Senin çapın ney? Fatih Terim en azından gurur duyduğun UEFA kupasını aldırdı takıma. Sen Galatasaray için naptın da burda ahkam kesiyorsun hakaret ediyorsun.Her insanın hatası olabilir eleştirilebilir eyvallah. Hakaret nedir ya?

ben taraftarım Galatasaray için camur çorak demeden gece gündüz maçlara koşarım,store destekleme kampanyalarında garip halimle destek için ekmeğimden keser harcama yaparım ,terim ise para almadan bir adım atmaz hemde cukkalı paraları cebe indirmeden hiç Galatasaray için emek harcamamışdır, ben evet ben yani taraftar terimden bin kat daha fazla Galatasaraylıdır..

Öncelikle kağnı maicon ile serdarı kıyaslamayı bırakalım. Evet ikisi de ozan dan iyi değil. Fakat yeri dolmadan adam gönderiyoruz yine ozanın da gitmesi gündem de maiconunda kimi alacaklar devre arasında nasıl bu kadar umutlu bakabiliyoruz olaya?
yerini doldurmadan adam yollama olayına girmesi hocanın bu sefer çok iyi oldu bence. ereni de kampa almazsa süper olur. bu yönetime o bölgeleri tamamen boşaltarak eşek gibi transfer yapmak zorundasınız mesajı niteliğinde olur bu hareket

Bilmiyorum arkadaşlar bir forvet için serdar-ozan feda ediliyor. Umarım aramayız onları. Çünkü şampiyonluğu satıyor gibi görünüyorlar.

ben taraftarım Galatasaray için camur çorak demeden gece gündüz maçlara koşarım,store destekleme kampanyalarında garip halimle destek için ekmeğimden keser harcama yaparım ,terim ise para almadan bir adım atmaz hemde cukkalı paraları cebe indirmeden hiç Galatasaray için emek harcamamışdır, ben evet ben yani taraftar terimden bin kat daha fazla Galatasaraylıdır..
Forma alıyorsun diye mi bu ahkam kesmeler. Maça gidiyorsun diye mi bu hakaretler. Ulan adam takıma ömrünü vermiş ömrünü. 2 maça gittin forma aldın diye hakaret mi edeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt