Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşanan gelişmelerden sonra ben

Yüksek ihtimalle 10 milyon euro'ya satsak bile menajeri rahat 1 milyon eurosunu kendi cebine atacak. 7.5 yerine 9 milyon getiriyorum, 1 de bana kalsin diyecek.
Orası işin teferruatıdır mod. 11 denir de 1 ini menajeri alır vs. Rakamı örnek olarak verdim...

Teferruatlara takılıp ana mevzudan uzaklaşmak gibi bir durumun olduğu kanaatimi, yaşça çok büyüğün biri olarak belirteyim müsadenle, yeri gelmişken!;):hat:

Ozan yılın en iyi genç 11ine seçilmiş

Serdarla bu çocuk bir mi. Serdae sıradan vasat bi anadolu topçusuydu.ozan ise kariyerini bize borçlu bizim sayemizde var olmuş bi çocuktu.yaptıgı bu hareket vefasızlığın nirvanası olur.Herkes bülent korkmaz olamıyor işte

Bedava gitse vefasizlik diyebiliriz ama bonservissiz gitmiyor.Sozlesme imzalayanda cocuk kendi gelecegini planlamis.Sen ona inanmamissin 7,5 m serbest kalma maddesi koymussun.

Falcao’nun Türkiye hakları sahibi Fatih İlek : “Transferde şu an çok iyi bir noktadayız. Dün Instagram’dan yaptığım paylaşım Falcao’nun çok hoşuna gitti. İnanamıyorum dedi bana. Çok heyecanlandı.”
Monaco, Falcao’nun maaşını artık karşılayamadığı için oyuncuyu 1,5 yıllığına kiralamak istiyor.
“Galatasaray uzun zamandır Monaco ile temas halinde. Biz oyuncuya kulübü tanıtıp heyecanlandırmaya çalışıyoruz. Transfer imkansız değil. Galatasaray bu konuda çok çalışıyor.”
“Ben şöyle bir teklif sundum; bu transfer için Galatasaray 1,5 yıllığına 5M euro verirken sponsorlar vasıtasıyla da kalan 5M euro karşılanabilir.”

3-2 kazandığımız Real maçının atmosferini gösterin o atmosferi gördükten sonra 1 2 milyon daha düşer.

Terimciler sizi dikkatle takip edeceğim,şimdi terim ciddi değişiklikler olacak dedi ve operasyona başladı,yarın öbür gün bütün foyası ortaya çıkınca aman bunları terim yapmadı demeyeceksiniz, herkes suçlu herşey suçlu terim piri pak diyemeyeceksiniz keza hoca kendi yapıyor operasyonu,serdarı kendi gönderdi ,büyük operasyona girdi transfer sihirbazı hoca ama sonuçlarına katlanması lazım bay terim ve terimciler...

valla size süpriz olmuş olabilir de bu çocuklar senelerdir milli takımda oynuyor bu işi takip edenler yıllardır takip ediyorlar ozan'ı atalay'ı falan. potansiyelli oyuncunun sözleşmesini düzeltmiyorsan hiç çocuğa laf etmeyeceksin avrupaya gidiyor diye. ağustosta aynı paradan 5 yıl imzalasaydın ipler senin elindeydi şimdi geçsinler bu işi
Kusura bakma da sezon başı bana da sorsalar ben bu çocuktan böyle bi kalleşliği hiç beklemezdim giderse de yönetimden önce bu veleti eleştiririm hatta yerden yere vururum.yediğin kaba etmeyeceksin sen sıradan bi oyuncu değilsin yıllarca emek verilmiş kendi öz evladısın bu kulübün.

Kusura bakma da sezon başı bana da sorsalar ben bu çocuktan böyle bi kalleşliği hiç beklemezdim giderse de yönetimden önce bu veleti eleştiririm hatta yerden yere vururum.yediğin kaba etmeyeceksin sen sıradan bi oyuncu değilsin yıllarca emek verilmiş kendi öz evladısın bu kulübün.
hala kalleşlik diyor ya kdjslakdjkasdhakjsd

Alan'in sözleşme bitiş tarihi 19 Ocak 2019.Bu tarihten önce resmi bir açıklama olmaz.tahminim yönetim o tarihe kadar falcao işini zorlayacak.muhtemelen falcao'yu alamayıp alan'ı açıklarlar...savunmada da maicon satilacakti;Arap kulübünün başkanı değişince transferden vazgeçtiler.tahminim yonetim de kaynak bulmak için kulübe transfer teklifi yapılan iki defans oyuncusu Ozan-serdar i satışa çıkardı.bu durumu taraftara anlatamayiz diye düşünüp tıpkı Gomis te olduğu gibi basın üzerinden mobing yapmaya başladı...totalde gelen-giden oyuncu değişimine terim onay veriyorsa sıkıntı yok ama önce gelen oyuncuların imzaları görülmeli.malum Gomis ten sonra papaz ikinci kez pilav yemez.

Şimdi Maicon ve Serdar giderse 1 stoper mi alınacak 2 mi hatta Ozanda gidebilir o zaman ne yapacağız,2 forvet alırsak iyice karışacak işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt