- 27 Ocak 2010
- 141.463
- 107.906
- 5.788
Yaşanan gelişmelerden sonra ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozanı kolay bırakmamalıyız gerekirse donnaruma olayına çevirip sözleşme uzatmalıyız sonra gitsin 20 milyona alıcı bulsun gebeş.ucuza bırakmayalım bu çocuğuIkisine 13M pakketle gitsin, sezon sonu brazilya tayfasina satip komple kadroyu revize edelim.
Orası işin teferruatıdır mod. 11 denir de 1 ini menajeri alır vs. Rakamı örnek olarak verdim...Yüksek ihtimalle 10 milyon euro'ya satsak bile menajeri rahat 1 milyon eurosunu kendi cebine atacak. 7.5 yerine 9 milyon getiriyorum, 1 de bana kalsin diyecek.

Serdarla bu çocuk bir mi. Serdae sıradan vasat bi anadolu topçusuydu.ozan ise kariyerini bize borçlu bizim sayemizde var olmuş bi çocuktu.yaptıgı bu hareket vefasızlığın nirvanası olur.Herkes bülent korkmaz olamıyor işte
Falcao’nun Türkiye hakları sahibi Fatih İlek : “Transferde şu an çok iyi bir noktadayız. Dün Instagram’dan yaptığım paylaşım Falcao’nun çok hoşuna gitti. İnanamıyorum dedi bana. Çok heyecanlandı.”
Monaco, Falcao’nun maaşını artık karşılayamadığı için oyuncuyu 1,5 yıllığına kiralamak istiyor.
“Galatasaray uzun zamandır Monaco ile temas halinde. Biz oyuncuya kulübü tanıtıp heyecanlandırmaya çalışıyoruz. Transfer imkansız değil. Galatasaray bu konuda çok çalışıyor.”
“Ben şöyle bir teklif sundum; bu transfer için Galatasaray 1,5 yıllığına 5M euro verirken sponsorlar vasıtasıyla da kalan 5M euro karşılanabilir.”
Kusura bakma da sezon başı bana da sorsalar ben bu çocuktan böyle bi kalleşliği hiç beklemezdim giderse de yönetimden önce bu veleti eleştiririm hatta yerden yere vururum.yediğin kaba etmeyeceksin sen sıradan bi oyuncu değilsin yıllarca emek verilmiş kendi öz evladısın bu kulübün.valla size süpriz olmuş olabilir de bu çocuklar senelerdir milli takımda oynuyor bu işi takip edenler yıllardır takip ediyorlar ozan'ı atalay'ı falan. potansiyelli oyuncunun sözleşmesini düzeltmiyorsan hiç çocuğa laf etmeyeceksin avrupaya gidiyor diye. ağustosta aynı paradan 5 yıl imzalasaydın ipler senin elindeydi şimdi geçsinler bu işi
Volkan kılıç a göre Alan bitmiş % 90.Bugune kadar Alan'i sadece Ali Naci yazdi galiba, diger muhabirlerden cit yok
hala kalleşlik diyor ya kdjslakdjkasdhakjsdKusura bakma da sezon başı bana da sorsalar ben bu çocuktan böyle bi kalleşliği hiç beklemezdim giderse de yönetimden önce bu veleti eleştiririm hatta yerden yere vururum.yediğin kaba etmeyeceksin sen sıradan bi oyuncu değilsin yıllarca emek verilmiş kendi öz evladısın bu kulübün.
Biri sorsunVolkan kılıç a göre Alan bitmiş % 90.
Soner me and Servis, miscellaneous was a Schwinn the mixed your lossSerbest kalma bedeli yok muydu bunun? Ayrıca ozan gerçekten ayrılmak mı istiyor yani?
Ne diyeyim mahmut mu diyeyimhala kalleşlik diyor ya kdjslakdjkasdhakjsd
10% bitmemis mi, Serdar icin bugun sozlesmesi fesh edilecek dedi patladi hemen Serdar'in menajeri yayina baglandi, eski tweetlerine bak hep salliyorVolkan kılıç a göre Alan bitmiş % 90.