Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Onur geleceğine İsmail oynasinBeyinsiz bir hamle olur
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur geleceğine İsmail oynasinBeyinsiz bir hamle olur
Şuan atalay hariç ozan kalitesinde bir yerli göremiyorum altyapıdan. O da ortahasaAlt yapı oyuncuları kulübeyi dolduracak böylece 2 yerli oyuncu gideceğinden. İlk 11 yabancılardan yüksek kalite, yedek kulübesi alt yapı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rodrigues'i Araplara 8 milyona vermem.
Valla kulüpte aksiyonu da sevmiyor değilim yani . Yarın beni bile gönderebilir GS
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Millet bi bok uamamis gullianoyu, josefi 12 milyona satiyor biz rodriguesi 8 e satinca oh kurtulduk diyen vatandaslar var burada ! Hayret ya !!
15 ten asagi satis rodriguezi araplara tam salakliktir
Yanlız şu alt yapıdan alel acele profesyonel yapılan Ogün kardeşimizi merak ediyorum. Sol ayaklıymış eleman bide. Yaşıda 16 herhalde. Mustafa Kapı,Ogün vs. Ozan giderse ki ben gideceğini düşünüyorum zaten de bu Ogün yerini alacak gibi. Alt yapıda baya kaliteli adam var gibi. Celil ve şu Çekdar Orhan hariç. O ikisi direk anadolu topçusu.
Seni Başakşehir'e satabilirler reis, ne de olsa taraftar sayısı az.
Bu sene satmazsak o 8’i bile veren olmicak bu adama. Scout’un elinde Rodri gibi yüzlercesi vardır
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Garry için 10 M yani payı atarsak 8 M bence çok iyi, Son dönemdeki formu ve yaşını düşünürsek satalım gitsin, Maicondan da bir 5 M falan gelse 13 Milyona eksikler giderilir.
Garry için 10 M yani payı atarsak 8 M bence çok iyi, Son dönemdeki formu ve yaşını düşünürsek satalım gitsin, Maicondan da bir 5 M falan gelse 13 Milyona eksikler giderilir.