Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla kulüpte aksiyonu da sevmiyor değilim yani . Yarın beni bile gönderebilir GS

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haberlere gore:

Out
Garry - 8M
Maykon -4M
Ozan - 7,5M

19,5M

IN

Alan - Free
Luiz Felipe - Kira
Falcao - Kira

Misss

Yanlız şu alt yapıdan alel acele profesyonel yapılan Ogün kardeşimizi merak ediyorum. Sol ayaklıymış eleman bide. Yaşıda 16 herhalde. Mustafa Kapı,Ogün vs. Ozan giderse ki ben gideceğini düşünüyorum zaten de bu Ogün yerini alacak gibi. Alt yapıda baya kaliteli adam var gibi. Celil ve şu Çekdar Orhan hariç. O ikisi direk anadolu topçusu.

Bence de 8 olursa yine yönetim başarısı görmüş oluruz !

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlız şu alt yapıdan alel acele profesyonel yapılan Ogün kardeşimizi merak ediyorum. Sol ayaklıymış eleman bide. Yaşıda 16 herhalde. Mustafa Kapı,Ogün vs. Ozan giderse ki ben gideceğini düşünüyorum zaten de bu Ogün yerini alacak gibi. Alt yapıda baya kaliteli adam var gibi. Celil ve şu Çekdar Orhan hariç. O ikisi direk anadolu topçusu.

Cekdarin duzeltmesi gerek yonleri var
Cok yetenekli ama ben daha futbolcu diyemiyorum ustune dusulurse kazanabiliriz.Celil konusunda haklisin.

Ogunun gecen maci vardi izledin mi bilmiyorum ama kaptan yine kusursuza yakin oynadi.Yaşi 17

Gençlik Garry beyinsiz filan değil adama niye hakaret ediyorsunuz. En büyük beyinsiz bizde ki Eren Derdiyok. Gomis olduğunda adam çatır çatır top oynadı. Gomis’i gönderdin onun kalibresinde bir adam koy bakalım Garry neler yapıyor. Getir mesela Falcao’yu oynasınlar deli gibi asist yapar Garry. Ki göndermişsek bile 8 çok az hele Arap takımına gitmişse eğer.

Garry için 10 M yani payı atarsak 8 M bence çok iyi, Son dönemdeki formu ve yaşını düşünürsek satalım gitsin, Maicondan da bir 5 M falan gelse 13 Milyona eksikler giderilir.

Bu sene satmazsak o 8’i bile veren olmicak bu adama. Scout’un elinde Rodri gibi yüzlercesi vardır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olmasin. Seneye onyekuru geri donecek. 1.6 milyona oynayan Rodriguezden bize zarar gelmez.

Kaldi ki 8 e satsan eline 6 kalacak.

Ona varincaya kadar 4 milyona oynayan belhanda, 4.5 a oynayan feghouliden kurtulmak lazim asil.

Belhanda 10 numaran ve bugune kadar 6 milyon aldi, 1 mac kazandirmadi.

Garry için 10 M yani payı atarsak 8 M bence çok iyi, Son dönemdeki formu ve yaşını düşünürsek satalım gitsin, Maicondan da bir 5 M falan gelse 13 Milyona eksikler giderilir.

Ozan kalmalı. Serdar yurt dışına satılacaksa oradan da 5-6 Milyon gelebilir.

20 Milyon Euro civarına bir takım kurabilir miyiz?

2 Stoper
2 Forvet
1 Sağ/ Sol Açık

gerekecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt