Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.883
- 11.981
- 1.163
Alan kanat forvet çokça oynamış boş yapmayın bilip bilmeden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesmez teyzemin çocuğuHaberlere gore:
Out
Garry - 8M
Maykon -4M
Ozan - 7,5M
19,5M
IN
Alan - Free
Luiz Felipe - Kira
Falcao - Kira
Misss
gerek yok onyekuru oynasın yunus da feg ile değişmeli şans bulsun.Hoca garry giderse trezeguete hamle yapalar bence
O adamlar o paralari aldigi icin kurtulmak imkansiz iste.
10 milyona anlaşılmışLevent Gültekin: Al İttihad Garry Rodrigues için 8 milyon euro'yu masaya koydu.
Galatasaray 12 milyon euro istiyor. En az 10 milyon euro'da buluşabilirler. Garry soğuk bakıyor. 'Gideceksem değmeli, yıllık maaş olarak bir anlamı olmalı' diyor.
Anlaşma çok yakın...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bak burda attigimiz golda atagi baslatan ogun
Ben umutluyum ogünden
Kesmez teyzemin çocuğu
Galatasaray Düşmanlarının .........
Atma ziyaalan kanat adamı degil bu arada sallayanlarada inanmayın bildigin 9 numara golcü
Yorumlarını beğeniyorumOnyekuru Taliscanın kanat versiyonu oyun içinde çok etkili değil ama bir şekilde skoru buluyor yani keşke mümkün olsada tutabilsek.
Eyvallah üstadYorumlarını beğeniyorum
Galatasaray Düşmanlarının .........
Mangala biri olur herhalde sezon sonu bitiyor kontratı yaşı 27 daha. Kompany de benzer durumda ama sakatlık geçmişi, yaşı ve City'de ki konumu sebebi ile ikna etmek bu yönetimi aşar.
STOPER:
1. Stoper: Mangala / Juan Jesus
Stoperlerden 2. cisi daha genç ve sattığımızda para edecek biri olmalı.
Luiz Felipe adı geçiyor. Takip etmedim. Ama scout ekibi dediyse, hocalar da ok verdiyse o tarz 1 hamle de yapılır.
FORVET:
1 Pivot, servis edebilen, top indiren, ve bitirici (Giroud, Llorente, Demba Ba(istemem), Pelle, Balotelli)
1 Araya kaçan, mücadeleci, top tutabilecek (Alan, Falcao)
KANAT:
Tamamen scout işi olacaktır. Feghouli, Akbaba, Onyekuru, Sinan var elimizde. Gerekirse sola Belhanda'yı da çeker hoca. Kiralık Konop tarzı biri de olabilir. Onyekuru verim verirse ona bonservis ayırabilirler 5-6 olacaksa maliyeti.