Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adem biraz engin baytari andiriyor diyebiliriz diye dusunenler?
Bunu okuduğumda ben.....
ordinateur.gif

emre belözoglu ve olcay sahan da bedelsiz olarak alinabilir. fatih hocanin liste basinda bunlar olabilir.

Adem Büyük karakteri hakkında çok yorum olmuş ama GS kulübü ilkelerine ve geleneklerine bağlı kulüptüz, ne bu ulvi camia ne de terim karaktersiz bir futbolcuyu transfer etmez. Mutlaka onun araştıurması yapılmıştır.

Adem Büyük karakteri hakkında çok yorum olmuş ama GS kulübü ilkelerine ve geleneklerine bağlı kulüptüz, ne bu ulvi camia ne de terim karaktersiz bir futbolcuyu transfer etmez. Mutlaka onun araştıurması yapılmıştır.
Zerre alınmasını istemiyorum adem in. Ama karakter analizi yapan güruh Melo ya tapıyor. Senin için iyi olan başkası için kötü düşünmüyor.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

He tabi.... diagne de yapıldığı gibi.

Ha ...Diagne karakterinde sorun yok diyorsan karakter meselesini tartışmak yersiz olur seninle galiba.

Engin Baytar'ın hakem Cüneyt Çakır'ı yanlış bir karar sonrası şortundan tutup havaya kaldırmasının ardından aldığı 10 maç ceza geldi aklıma bir an ve benzer bir hareketi Adem Büyük'ten de bekliyoruz.

Malatyaspor ile ciktigi maclarda sövülen, hatta bir takim mide bulandirici ithamlarda bulunulan Adem transfer ediliyor, bu mazur görülüyor ve bunu midesi kaldirmayanlar kötü oluyor.
Kardes napalim? Bende istemiyorum ama aliyorlar. Ne yapabiliriz taraftar olarak? Hic bisey. Taraftar yapmiyor transferleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt