Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
Raporladim kardesAdem Büyük
Şener Özbayraklı
Yusuf Erdoğan
Jimmy Durmaz
Mehmet Topal
Alper Potuk
Yusuf Erdoğan
Babel
Vedat Muriqi
İmza showa hazır mıyız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Raporladim kardesAdem Büyük
Şener Özbayraklı
Yusuf Erdoğan
Jimmy Durmaz
Mehmet Topal
Alper Potuk
Yusuf Erdoğan
Babel
Vedat Muriqi
İmza showa hazır mıyız?
Bunu okuduğumda ben.....adem biraz engin baytari andiriyor diyebiliriz diye dusunenler?
ne raporlaması neyi raporluyorsun o ne demekRaporladim kardes
Vardir hocamin bir bildigi. Tudor manyagi ne bilecekBu transferleri Tudor yapsaydi yedi ceddine kufur edecek Terimci renktaslar, simdi sekilden-sekile giriyor bu transferlerin dogru oldugunu kabul ettirmek icin.
Zerre alınmasını istemiyorum adem in. Ama karakter analizi yapan güruh Melo ya tapıyor. Senin için iyi olan başkası için kötü düşünmüyor.Adem Büyük karakteri hakkında çok yorum olmuş ama GS kulübü ilkelerine ve geleneklerine bağlı kulüptüz, ne bu ulvi camia ne de terim karaktersiz bir futbolcuyu transfer etmez. Mutlaka onun araştıurması yapılmıştır.
He tabi.... diagne de yapıldığı gibi.Adem Büyük karakteri hakkında çok yorum olmuş ama GS kulübü ilkelerine ve geleneklerine bağlı kulüptüz, ne bu ulvi camia ne de terim karaktersiz bir futbolcuyu transfer etmez. Mutlaka onun araştıurması yapılmıştır.
sampiyon olacagiz, digerleri siralamayi belirlesin demis hadsiz herif. bizde önlemimizi avatarla alalim dedik
Ama Emre için büyük takım henüz erken degıl mi beyler daha toy,tecrübesiz biraz pişmesi lazım değil miemre belözoglu ve olcay sahan da bedelsiz olarak alinabilir. fatih hocanin liste basinda bunlar olabilir.
Fenere kulübün renklerine yeşil kırmızı turuncu ve pembe renklerini ekleme cezası vereceklerNeyse iyi şeylerden konuşalım UEFA milana men vermiş sıra fenerde.Dinimiz amin.
Kardes napalim? Bende istemiyorum ama aliyorlar. Ne yapabiliriz taraftar olarak? Hic bisey. Taraftar yapmiyor transferleriMalatyaspor ile ciktigi maclarda sövülen, hatta bir takim mide bulandirici ithamlarda bulunulan Adem transfer ediliyor, bu mazur görülüyor ve bunu midesi kaldirmayanlar kötü oluyor.
sampiyon olacagiz, digerleri siralamayi belirlesin demis hadsiz herif. bizde önlemimizi avatarla alalim dedik