- 20 Mayıs 2011
- 23.349
- 10.320
- 1.873
yok yav, bunlarin üzerinden gittiler hep, baya takip ettim son haftalarda, haksizlik etmeyelim
tamam da araya mesela al hilalden eduardo falan sıkıstırdılar guga falan cıkardılar. çok salladıkları da oldu yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yav, bunlarin üzerinden gittiler hep, baya takip ettim son haftalarda, haksizlik etmeyelim
niye rengim birakti mi futbolu?bu saatten sonra onur sadece yöneticilere 4+1 kombili daire satmak için gelir.
Ekli dosyayı görüntüle 49793
okaka mı cagne mi
niye rengim birakti mi futbolu?
vay be, evet biraz uzak kalmistim, ligin son haftalara dogru tekrar yogunlasmistim... harbiden birakmis pardonhocam gündemden biraz uzak kaldın sanırım , ts feshettikten sonra bıraktı.

O gece sabah olmazsabaha kadar okaka.
okaka mı cagne mi
Son zamanlarda macron dikkat çekici tasarımlar yapıyor
Şimdi linç yiyeceğim ama ben Ceferin’in yerinde olsam yeni oluşacak Cl formatına hiçbir türk takımını almam.Stad ve seyirci dışında bir artısı yok organizasyona.Al parayı ilk turda elen.Vay beee Mönşengladbah Embolo’yu açıklamış. Ben gidip intihar edip geliyorum.
İyide adamların en büyük isteği seyirci zaten hem tv hem tribün Galatasaray mutlaka olmalı bu organizasyonda ki şampiyonalar ligi formatının ilk katılımcılarındanŞimdi linç yiyeceğim ama ben Ceferin’in yerinde olsam yeni oluşacak Cl formatına hiçbir türk takımını almam.Stad ve seyirci dışında bir artısı yok organizasyona.Al parayı ilk turda elen.
Son zamanlarda macron dikkat çekici tasarımlar yapıyor
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O değilde beşiktaş Mangala + Khedira yaparsa level atlamış olur kalite olarak