- 29 Temmuz 2011
- 17.427
- 8.913
- 1.738
Terim Soso'ya takmak gibi bir hataya dusmemistir umarim. Kendi topuguna sikar adin ne olursa olsun gecen sezon seni sampiyon yapan oyuncuyu yollar ve mac kaybetmeye baslarsan kelleni isterler ve alirlar da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başını alırlarTerim Soso'ya takmak gibi bir hataya dusmemistir umarim. Kendi topuguna sikar adin ne olursa olsun gecen sezon seni sampiyon yapan oyuncuyu yollar ve mac kaybetmeye baslarsan kelleni isterler ve alirlar da.
İlk tasi atan da sen olursun bu kadar tez canli olduguna gore.başını alırlar
hoca senden daha iyi Galatasaraylı emin ol Galatasarayın geleceğini senden daha çok düşünüyor hiç kafanı yorma mayısa kadar ağlayıp sürekli boş laf atıp mayısta şampiyonluk kutlayan sporlusunuz hepinizİlk tasi atan da sen olursun bu kadar tez canli olduguna gore.
Sen ne anlatiyosun haci dayihoca senden daha iyi Galatasaraylı emin ol Galatasarayın geleceğini senden daha çok düşünüyor hiç kafanı yorma mayısa kadar ağlayıp sürekli boş laf atıp mayısta şampiyonluk kutlayan sporlusunuz hepiniz
kafanı yorma yetmiyo belli kiSen ne anlatiyosun haci dayi
Aynen reyiz mevzu derin beni asti, bana musadekafanı yorma yetmiyo belli ki
İlklerden olmayı seviyorİlk tasi atan da sen olursun bu kadar tez canli olduguna gore.
mayısta gel muhakkak kutlamalaraAynen reyiz mevzu derin beni asti, bana musade
Yok ben kullanmiyorummayısta gel muhakkak kutlamalara
fbli olduğunun kanıtı bu sanırım modlar göreveYok ben kullanmiyorum
emin ol buna güzel bir cevabım var ama ceza yememek adına yazmıyorum senin hayal gücüne bırakıyorumİlklerden olmayı seviyor
Genelde TR saati.ile 19.30 civari geliyor haberler ,bizimki de oyle olmustufbnin cezasi bugünde aciklanmadi
Alt taraf= öte yandan sarı kırmızılılar...15 milyon yavro