Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.089
- 102.205
- 5.238
Öküz alırdım12 belhanda 13 cagne 15 feghouli getirse 40 milyon para. Kimleri alirdiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öküz alırdım12 belhanda 13 cagne 15 feghouli getirse 40 milyon para. Kimleri alirdiniz?
Yusuf Erdoğan sayılıyor mu?Sıkov gibi yetenekler gelecekse Feghouli gidebilir
Hepsi doğru ama Türkiye bu konuda gerçekten büyük bir pazar nüfus yoğunluğu Avrupa'da en yüksek iki üç ülkeden biri en azından Galatasaray dahil edilir diye düşünüyorumİyide kupaya alınmayan birçok takımın seyirci ortalaması bizlerden yüksek zaten.Bütçeler desen artık uçurum var diğerleriyle aramızda.Değer yaratma 10 senede 1 2 defa.Fifada en çok dosya bizim.Habire zarar eden takımlar.İstikrarsız yönetici grupları.Siyaset futbolla içiçe.
Gökhan Kırdar neyiniz oluremin ol buna güzel bir cevabım var ama ceza yememek adına yazmıyorum senin hayal gücüne bırakıyorum
Umarım objektif davranmazlarHepsi doğru ama Türkiye bu konuda gerçekten büyük bir pazar nüfus yoğunluğu Avrupa'da en yüksek iki üç ülkeden biri en azından Galatasaray dahil edilir diye düşünüyorum
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
favori şarkıcılarımdanGökhan Kırdar neyiniz olur
insallahGenelde TR saati.ile 19.30 civari geliyor haberler ,bizimki de oyle olmustu
9 + bonus + satıştan pay yaparsak paket yapıp yollarlarOlsen Gelmez
Çok güzel seçimler ama bu kadro için Belhanda'nın satılması lazım.Yerine adam koymamışsınn.mendy 12m
aboubakar 8.5m
onyekuru 1m
banega 2.5+fernando
Yusuf Erdoğan sayılıyor mu?
Bir boy küçüğü Adem var yeterli mi?Esselâmu Aleyküm ve Rahmetüllâhu ve Berekâtuhu
Arda Turan geldi mi?