Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmıyorum o da gelecek, öyle banko as oyuncu diye bir şey yok bazen Feghouli 10 oynar ikisi de sahada olur

inşallah senin dediğin gibi olur.

isim olarak onyekuru şart değil ama o tarz enerjisi yüksek bir kanat oyuncusunu bulundurmak lazım kadroda. takım son yıllarda o tip adamlarla oynamaya alıştı rodri, onye gibi.

3.5+Fernando =Banega
2.5 kiralama Aboubakar
1.5 kiralama Onyekuru
3 Deniz
3.5 Muriqi
5 Luyi

19 yapıyor Mariano+Diagne den bu para gelse sadece ön libero kalıyor

Babel,Adem Büyük ve Ozornwafor açıklandı demek. Umarım başarılı olurlar.

Ozornwafor kiralık gönderilir büyük ihtimal. Adem Muğdat’ın yedek külübesindeki yeri soğumasın diye alındı galiba.

Babel bence çok iyi oldu. Umarım yanıltmaz ve takıma katkı sağlar.

Evet çok iyi bir kumarbaz aldılar. Full as gösterecek fenerbahçeye. Ne meraklısınız kuşların transferlerini övmeye.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncuyu yakından takip ediyorum yıllardır açıkçası. Kuşlara girmesinden ziyade son yıllarda çok üst seviye futbol oynadı bu adam vallahi.

İsters bilmem xy kulübü gitmiş olsaydı da yine yorumum değişmezdi.

Objektif yaklaşım açıkçası sadece. Kuşları övmeyi hiç sevmem.
.

Banega= Fernondo+3 milyon
Fernonda yerine Cheik Doucare=3.5-4 milyon
Aboubakar=2.5 kiralık+7.5 satın alma
Belhanda satılırsa oraya da bir scout transferi.

Oyuncuyu yakından takip ediyorum yıllardır açıkçası. Kuşlara girmesinden ziyade son yıllarda çok üst seviye futbol oynadı bu adam vallahi.

İsters bilmem xy kulübü gitmiş olsaydı da yine yorumum değişmezdi.

Objektif yaklaşım açıkçası sadece. Kuşları övmeyi hiç sevmem.
.
övülecek transfer ama yası ve özel hayatını düşünürsek ,öncekiler gibi elde patlayabilir

inşallah senin dediğin gibi olur.

isim olarak onyekuru şart değil ama o tarz enerjisi yüksek bir kanat oyuncusunu bulundurmak lazım kadroda. takım son yıllarda o tip adamlarla oynamaya alıştı rodri, onye gibi.
Tabi isim şart değil özellik olarak onyekuru Bruma vs tarzı biri lazım. ama en ekonomik ve futbolcu isteği faktöruyle alabileceğiniz oyuncu onyekuru..babel sol kanatta alternatifsiz tek kalmamalı..takım enerji ve tempo kaybeder..

babel 2 yıllık olmalıydı.adem büyük gereksiz transfer ama mugdatın yerine diye gerisini hocama bakıyorum.en kötü devre arası s.....ederiz.ozornwafor cok iyi transfer

IMG_20190628_210046.webp

Onyekuru ve Aboubakar da gelince efsane hücum olacak bu ekibe Jimmy, Deniz, Vedat gibi yedekler de oldu mu süper kadro olacak
İnşallah yabancı transferi zaten belli edecek takımın durumunu, orda sıvamayacaklar umarım. Akıllı adam zaten yerli transferde bundan fazla kalite bekleyip zırlamaz dakka başı , türk futbolunun yerli kalitesi ne ki bizim alacağımız ne olsun az sivrilen atıyor kendini zaten iyi lige

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oraya giden her oyuncu patlamaya müsait zaten. Özelikle özel hayatı biraz hızlı olsun kurtuluşu olmuyor genelikle.

Oyuncusundan hocası dan başkanına kadar sapıtıyor herifler
ben de o noktada ersunla ve fenerin şampiyonluk yarısı hedefine ters düşebileceğini düşünüyorum.bunun dısında misimoviçe de benzeyebilir durumu.o wolfsburgu sampiyon yapmıs ve istatistikleri cok iyiydi hatırladıgım kadarıyla.ama olmadı.

bütün bunlarla beraber kuyt gibi bi katkı alabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt