Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol bilmeyenlerce yönetilince böyle çıkmazlara girmemiz normal. Halbuki çözüm belli ;

Herkesi satacaksın A takımdan. Sonra şakkadanak alacaksın PAF takımın tamamını A takıma. Herkes bi şaşıracak önce. 1 yıl oynatacaksın. Sonra 20'den şakkadanak satacaksın hepsini Avrupa kulüplerine. Etti mi sana 360 milyon euro? İnsanlar bi "ne oluyor yahu!" diyecek. Bunlarda oyuncu kalmadı diyecek. Güçsüz diyecek. Sonra hiç durmayacak şakkadanak 15 yaş altını da A takıma alacaksın. Oha bunlar çok ciddi diyecekler. Altyapıya önem veriyor, gençlere önem veriyor diyecekler. Onlar bunu derken durmayacak şakkadanak 8 yaşı da alacaksın A takıma. Bi paf daha, bi 15 yaş altı daha aldın mı bak nasıl kırıyorsun kupaların belini.

Hey yavrum hey. İşte bana bıraksalar çok kolay da. Vaktim yok.

Bazı arkadaşlar
Screenshot_20190628-204226~2.webp

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

sırada yusuf,şener,jimmy,selçuk inan,yerli yedek kaleci,onyekuru var.diagne,mitroglou gidince banega ve forvetler gelir.1 scout transferi daha bekliyorum ozornwafor gibi 2-3 yerli daha gelir.

Başkan Mustafa Cengiz: "Galatasaray'da transfer durmaz. 12 ay devam eder. Takımın en geniş kadroyla sürmesi ve FFP kuralları içinde devam etmesi için gereğini yapacağız. Bu doğrultuda çalışıyoruz." (GS TV) https://t.co/cd64Xyv805

Oha yeni geldim eve

Babeellllllllllll H.O.

Artık destek vakti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt