- 5 Eylül 2014
- 85.692
- 71.830
- 4.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
babel alinmayip onyekuru+garry 1er yil kiralansaydi üste epey bir para kalirdi maas bütcesi olarak. dogru bir transfer olmadigini düsünüyorum. bir sürü daha makul alternatif varken babel ezbere transfer oldu.
Yerli yedek kaleci,ahmet çalık giderse 1 yerli stoper,1 yerli orta saha,1 yerli forvet diye düşünüyorum benBu 4-5 isim yusuf,şener harici heralde?
Evet taylan olmuyorsa direk bu çocuğu alsınlar. Aytaç falan ne saçma sapan isimler. 20 yaşından beri tslde oynuyor daha 1 gram ileri gittiğini görmedimaytac kara gibi bir kazmayi sirf penalti atabiliyor diye transfer edersek rezillik olur.
eskisehir'den mehmet özcan'i parayi basip almamiz lazim. ileride fark yaratma ihtimali olmayan oyunculari yeterince aldik.
ha?ne diyo sen ya murhan?babel premier ligde bile iyi katkı verdi.sözleşmesi 2 yıllık olmalıydı,o ayrı.rodrgiues sıçtı batırdı burda gitmeden önce,dahası sol tarafı işgal etti.onyekuru oraya geçince yardırdı.araplara gitti,kötü oynadı ve adamlar kazık transfer muamalesi yaptı rodrgiuese.zaten 9 küsür maç cıkarmış,1 golü mü ne var...babel alinmayip onyekuru+garry 1er yil kiralansaydi üste epey bir para kalirdi maas bütcesi olarak. dogru bir transfer olmadigini düsünüyorum. bir sürü daha makul alternatif varken babel ezbere transfer oldu.
Emre akbaba transferi gibiVedatı pazarlıyorlar resmen ne kopartırsak kardır hesabı fiyat yükseltip 5 zorlucaklar fener alıyor diye
onyekuru/babel ikilisinden biri sag tarafa gecip feghouli forvet arkasina gecebilir. belhanda satilirsa tabi..hocanın planın çok merak ediyorum ya onyekuru gelecekse. babel forvet oynar herhalde elmander misali ama onye kanat oynayamaz. yedek kalacaksa da everton kiralamaz.
mollan milic; banega haftaya istanbulda buyuk olacak evrak isleri ugrasiliyor
Hayır.
Sa transfer obezleri