Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylani 750b-1m civarina çoooook rahat alırız

500b euro + ozornwafor 1 sene kiralik

babel alinmayip onyekuru+garry 1er yil kiralansaydi üste epey bir para kalirdi maas bütcesi olarak. dogru bir transfer olmadigini düsünüyorum. bir sürü daha makul alternatif varken babel ezbere transfer oldu.

hocanın planın çok merak ediyorum ya onyekuru gelecekse. babel forvet oynar herhalde elmander misali ama onye kanat oynayamaz. yedek kalacaksa da everton kiralamaz.

aytac kara gibi bir kazmayi sirf penalti atabiliyor diye transfer edersek rezillik olur.

eskisehir'den mehmet özcan'i parayi basip almamiz lazim. ileride fark yaratma ihtimali olmayan oyunculari yeterince aldik.
Evet taylan olmuyorsa direk bu çocuğu alsınlar. Aytaç falan ne saçma sapan isimler. 20 yaşından beri tslde oynuyor daha 1 gram ileri gittiğini görmedim

babel alinmayip onyekuru+garry 1er yil kiralansaydi üste epey bir para kalirdi maas bütcesi olarak. dogru bir transfer olmadigini düsünüyorum. bir sürü daha makul alternatif varken babel ezbere transfer oldu.
ha?ne diyo sen ya murhan?babel premier ligde bile iyi katkı verdi.sözleşmesi 2 yıllık olmalıydı,o ayrı.rodrgiues sıçtı batırdı burda gitmeden önce,dahası sol tarafı işgal etti.onyekuru oraya geçince yardırdı.araplara gitti,kötü oynadı ve adamlar kazık transfer muamalesi yaptı rodrgiuese.zaten 9 küsür maç cıkarmış,1 golü mü ne var...

onyekuru ya tekrar kiralanır ya da samuel kalu gelir,aynı menajerlik şirketinden

Süper ligdeki takımların malzemecisini istesen 2 milyondan açıp 500 bine bağlarlar..Ulke içinde bonservisli adam alınmaz bu net .Mehmet topuzlar Okan koçlar Alper Potuk kar emre akbaba lar yarıklar diagneler Danny. Nwuenkular

ayrıca rodrigues-gomis uyumu bi kenara 2018de,mariano rodriguesi sürekli çizgiye indirdi,marianonun da katkısı büyüktü üzerinde.ve tabi en cok fatih terimin katkısı vardı.sonraki sezon da sıctı işte,beyninsiz kanat

hocanın planın çok merak ediyorum ya onyekuru gelecekse. babel forvet oynar herhalde elmander misali ama onye kanat oynayamaz. yedek kalacaksa da everton kiralamaz.
onyekuru/babel ikilisinden biri sag tarafa gecip feghouli forvet arkasina gecebilir. belhanda satilirsa tabi..

Kulübe için transfer gerekiyordu bunu bu sezon çözeceğiz gibi duruyor. 3 kulvarda geniş ve kaliteli bir kadroyla yeni sezona gireceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt