Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Olabiliyor @Ekin Amad maalesef. Sonuçta bende bir başkasının yalancısı oluyorum. Oda bizim kusurumuz olsun.
@Özgür Ayten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabiliyor @Ekin Amad maalesef. Sonuçta bende bir başkasının yalancısı oluyorum. Oda bizim kusurumuz olsun.
Muric alirsak bunu unutma çok para kazaniriz ileride 4 verirsek 12 15 civari satariz
yamanlarbeyi, Mustafa çiçek ile aynada selamlarPazar günü istanbulda oturanları gazi koşusu izlemeye veli efendiye beklerim.
Polat'ın 6 babayı temizlediği gibi bir akşam.

hakkında hiç bir bilgim yok
ne yapmış diye istatistiğine şöyle bir baktım bu sene ikinci yarıda sürekli oynamaya başlamış öncesinde oynamıyormuş.
o bölümde gösterdiği performans bize gelmesini sağlayacak kadar iyi ise ne ala.
Ozan Kabak da biz de 6 ay oynayıp transfer oldu. Oyuncuyu hiç izlemedim umarım iyidir.
marcao'yu da kimse tanimiyordu. ayrica ptt 1.ligde de iyi topcular var. zeki gibi oyunculari oradan bile almaktan cekinmiyor avrupalilar.hakkında hiç bir bilgim yok
ne yapmış diye istatistiğine şöyle bir baktım bu sene ikinci yarıda sürekli oynamaya başlamış öncesinde oynamıyormuş.
o bölümde gösterdiği performans bize gelmesini sağlayacak kadar iyi ise ne ala.
Ben kanit istedim, kanitin gelme ihtimali yok cunku ben oyle bir sey demedim Levent Bey'e Aydin.