Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry rodriguez yeni lens olur fenerde benden söylemesi.. 1 sezon muazzam oynadı cidden belki şampiyon yaptı ama ciddi yetenek sorunu var babelle falan kıyaslanamaz bile bu yönden..

Seriyi fulham düşmeden defalarca söyledim düştükleri an ilk çökülecek isimdi 1 yıl uygun maliyetle kiralanabilir ama zor transfer.. Seri olmuyorsa Leicesterdan şans bulamayan Amartey düşünülebilir kiralık +opsiyonla.. Mendy falan demeyin boşa adam çoğu maç ndidiyle yanyana 11 oynadı Leicesterdan onu koparma ihtimalimiz yok adamlar bugün maguire chillwell ve maddison satsa 150-200 milyon euro para kaldırır.. Biz maalesef böyle takımların ancak artığını alırız.. Cagne malından gelecek 10-15 milyon euroya bekleyen takımız azıcık gerçekçi olun

hakkında hiç bir bilgim yok

ne yapmış diye istatistiğine şöyle bir baktım bu sene ikinci yarıda sürekli oynamaya başlamış öncesinde oynamıyormuş.

o bölümde gösterdiği performans bize gelmesini sağlayacak kadar iyi ise ne ala.

Ozan Kabak da biz de 6 ay oynayıp transfer oldu. Oyuncuyu hiç izlemedim umarım iyidir.

hakkında hiç bir bilgim yok

ne yapmış diye istatistiğine şöyle bir baktım bu sene ikinci yarıda sürekli oynamaya başlamış öncesinde oynamıyormuş.

o bölümde gösterdiği performans bize gelmesini sağlayacak kadar iyi ise ne ala.
marcao'yu da kimse tanimiyordu. ayrica ptt 1.ligde de iyi topcular var. zeki gibi oyunculari oradan bile almaktan cekinmiyor avrupalilar.

Birakalim bu fener cimbom romantizmini. Galatasaraydan fenere gidecek ilk ve son oyuncu olmayacaktir Garry. Adama sallamaya gerek yok. Sonucta profesyonel. Kendi alt yapimizdan cikmisligida yok. Cikanlarida goruyoruz: Emre gibi, Arda gibi. Kansiz cibiliyetsiz olabiliyorlar. Ben Garry yi iyi hatirlayacagim. Bize yanlisi olmadigi her halukarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt