- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Şener-Jimmy-Yusuf yükleniyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim hatirladigim bunlar belli bonservis altindaki oyunculari kapa bildirmiyordu?? Kaldiki beles gelmis bir oyuncuyu hic bildirmezlerKapa bildirilecek olan 2.5 maaş 2 imza yemin ederim bunlar kadar yalancı kulüp yok sonra nasıl battık diyecekler.
Liverpool'un serbest biraktigi Alberto Moreno'yu almak icin daha neyi bekliyoruz acaba? 92 dogumlu, Sevilla ve Liverpool görmüs sol bek.
Adami Villarreal aldi diyorlar üstelik. Tam bir kepazelik. Nagatomo gibi bitik bir adamla sezon bitmeyecek.
IQ testi daha uygun bir yaklaşım olur. Zira 60 yaşında olup 15 yaşındaki insan karşısında söyleyecek rasyonel sözü olmayan insanlar mevcut.Foruma kesinlikle yaş sınırı getirilmeli. Doğru, objektif yaklaşımlara tahammülü olmayan, karşı argüman üretemeyince kuş, karga diyerek karşısındakini kırmaya çalışan insanlar elenirse daha seviyeli, kaliteli futbol yorumlarının yapılacağı bir forum olacağını düşünüyorum
Kapa bildirmeseler bile basına bu rakamlarla yayacaklar. Kruse 2.5 m maaşa avrupada olmayan parasız itibarsız bir takıma gelir mi? Gelse bile yatmaya gelir çünkü fbde ne oynarsa oynasın bidaha avrupa yapamaz 32 yaşında olacak seneye ve avrupada oynamamış olacak yoksa kalite topçu.Benim hatirladigim bunlar belli bonservis altindaki oyunculari kapa bildirmiyordu?? Kaldiki beles gelmis bir oyuncuyu hic bildirmezler
Adem, Babel bile kasımpaşa kökenli lan.Uzuluyomusun bide yaw. Yeteri kdr kazik yedik. Trezede eksik kalsin.
çok iyi hatırlıyorum Sadık'ı kaptırdık fenere marcao denilen çapsızını aldık diyenleriSadık'a PUYOL diyenlerden ne bekliyorsun ki![]()
Angutdaki angutlar gibi hersey övülsünmü?Yeminlen burası kripto saksağan dolu..
Kendi futbolcusunu gizliden gizliye bu kadar aşağılamayı başka türlü açıklayamazsın
Bu kolpaciyi kimse ciddiye almiyor ki niye buraya hep tasiyorsun kendi tweetlerini asdnecidir? Is yaparmi?
nagatomo mariano fernando donk mitroglou sezon sonu sözlesmesi biten isimler. kiralik olan mitroyu gec ama bu kalanlar bedava giderse 4 yabanciyla 1 kurus kazanmadan vedalasmis oluyoruz. bu oyunculari paraya cevirmek icin son dönem bu dönemdir. acilen satilmalilar.
Adem, Babel bile kasımpaşa kökenli lan.
Hocamın dediği gibi her taraftarın kalbinde bir futbolcu yatıyor.Ben aşırı beğeniyorum adamın futbolcuğunu ne yapayımUzuluyomusun bide yaw. Yeteri kdr kazik yedik. Trezede eksik kalsin.
Jimmy kanat mi bilmedigimden soruyorum hic hatirlamiyorumAynen renktas
Efsanemiz Fatih Terim konusunda da ayni halti yiyor kripto fenerliler,hakaret etmeler kufur etmeler falan alistik bunlara
Ama Fatih Terim de onlara koymaya alisti,seneye insallah yine sampiyonuz
Bu 5 oyuncunun sözleşmesinin seneye bitmesi aslında bir bakıma iyi. Yüksek maliyetleri ve yaşları nedeniyle birde yabancı sınırı açısından elimiz rahatlar. Ancak naga, mariano ve fernando as 11 oyuncuları bunların yerini nasıl dolduracaz, belhandayı ve marcaoyu satmak zorunda kalacaz seneye ve 4 pozisyonu onlardan gelecek parayla kapatırız sanırım.nagatomo mariano fernando donk mitroglou sezon sonu sözlesmesi biten isimler. kiralik olan mitroyu gec ama bu kalanlar bedava giderse 4 yabanciyla 1 kurus kazanmadan vedalasmis oluyoruz. bu oyunculari paraya cevirmek icin son dönem bu dönemdir. acilen satilmalilar.
Ciner biliyor bu işi.adamlar dolaylı yoldan bile içimizde gezdiriyorlar
Hayır Banega forması dağıtacaktı da.![]()