Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
r'taş hadi göbeği içine çekti.

peki yanları nasıl içine çekiyor. biraz mantık yaw.

diğer resimde bel çevresi taşmıştı. adamın yanlar sıfır neredeyse

Barsak içeriği en az 3 kilodur ibs vs gibi durumlarda daha da siskin durur..Herif almış alkolu yemiş karpuzu oynarken çekilmiş fotoyu görünce 3 gün dikkat edip az yemis sabah aç göbek içe çekip foto vermiş.sprocu için ordan buraya gelmek zor değil 3 4 günde normal insanlar için zor..Ve hala içine çekmek zorunda zira futbolcu için yetersiz

Aynen renktas

Efsanemiz Fatih Terim konusunda da ayni halti yiyor kripto fenerliler,hakaret etmeler kufur etmeler falan alistik bunlara

Ama Fatih Terim de onlara koymaya alisti,seneye insallah yine sampiyonuz

Buyudunde abine laf mi sokuyorsun abisi.

Elestiri normaldir, ama cikip elife gulupz onlarla marcao guluyor demek dangalakliktir.

r'taş hadi göbeği içine çekti.

peki yanları nasıl içine çekiyor. biraz mantık yaw.

diğer resimde bel çevresi taşmıştı. adamın yanlar sıfır neredeyse.
Yok kardeş haklısın ben ilk fotoya dikkatli bakmamisim.bu kesinlikle eski fotosu..
İlki baya bı rezilmis
Edit: ben 38 yaşındayım sesanter yaşarım istediğim fizik su fotoda..Yani hala futbolcu fiziği değil ama kesinlikle eski foto

ardanın götü okadar küçük değil yav. bacaklarıda öyle
o fotoda bi edit. var
edit. ibnelik var

Adam olunca iki de solungaç çıkıyor vücutta. Solungaçlardan çekmiştir nefesi aslan parçası. :asd:

Buyudunde abine laf mi sokuyorsun abisi.

Elestiri normaldir, ama cikip elife gulupz onlarla marcao guluyor demek dangalakliktir.

Renktas hatirliyormusun forum da bir üye Fatih Terim istifa diye konu acmisti

Sampiyonlugu kaybetti falan yazmisti o sahis,simdi ne dusunuyordur acaba hoca 9. Sezonunda 8. Sampiyonlugunu kazandi

Kripto fenerliler uzuluyordur degil mi renktas,gelecek sezon da Fatih Terim önderliginde sampiyonuz insallah merak etme renktas

Renktas hatirliyormusun forum da bir üye Fatih Terim istifa diye konu acmisti

Sampiyonlugu kaybetti falan yazmisti o sahis,simdi ne dusunuyordur acaba hoca 9. Sezonunda 8. Sampiyonlugunu kazandi

Kripto fenerliler uzuluyordur degil mi renktas,gelecek sezon da Fatih Terim önderliginde sampiyonuz insallah merak etme renktas
Hala fatih terim istifa diyorum renktas.

Boyle cahil cahil konusmayi birak.

Sirf sampiyon oldu diye yaptugi hatalari gozden mi gorelim? Yoksa her demec verdiginde kendisi disind herkesi suclamasina birsey demiyelimmi?

Hala fatih terim istifa diyorum renktas.

Boyle cahil cahil konusmayi birak.

Sirf sampiyon oldu diye yaptugi hatalari gozden mi gorelim? Yoksa her demec verdiginde kendisi disind herkesi suclamasina birsey demiyelimmi?

O konuyu acan talihsiz üye Sen miydin renktas,hay Allah tesaduf e bak

Neyse bu sezon da acarsin ozaman,ama sezon sonunda yine sampiyonluk kupasini Fatih Terim’in ellerinde görürsün buyuk ihtimal

O konuyu acan talihsiz üye Sen miydin renktas,hay Allah tesaduf e bak

Neyse bu sezon da acarsin ozaman,ama sezon sonunda yine sampiyonluk kupasini Fatih Terim’in ellerinde görürsün buyuk ihtimal
Sende BIAT etmeye devam edip takimin neden her mac dokuldugunu sorgulamamaya devam et.

Sonra avrupada porto moskou schalke gibi takimlara 0 gol at 4 macta onda sonra adamim diye ortalikda gez.

Forvet yokmus, forvet varken Benfica'ya 5 tane attik sanki

Sende BIAT etmeye devam edip takimin neden her mac dokuldugunu sorgulamamaya devam et.

Sonra avrupada porto moskou schalke gibi takimlara 0 gol at 4 macta onda sonra adamim diye ortalikda gez.

Forvet yokmus, forvet varken Benfica'ya 5 tane attik sanki

Her Mac dökülen takim nasil sampiyon oldu renktas

Galatasaray’in sike yaptigini mi ima ediyorsun,eger öyleyse hic yakistiramadim renktas

Her Mac dökülen takim nasil sampiyon oldu renktas

Galatasaray’in sike yaptigini mi ima ediyorsun,eger öyleyse hic yakistiramadim renktas
Sen rahatsizmisin arkadas?

Nerde sike yaptik dedik veya imasinda bulundum?

Dokulduk dedim, bok gibi oynayip rezil rusva performans gosterip gene kazandik.

Sen rahatsizmisin arkadas?

Nerde sike yaptik dedik veya imasinda bulundum?

Dokulduk dedim, bok gibi oynayip rezil rusva performans gosterip gene kazandik.

Dökülen takimin sampiyon olmasi imkansiz renktas

Takim dökülyordu diyorsun ama ligin ikinci devresinde Mac kaybetmemis seri yapmis ve samiyon olmus

Sen takim dökülüyordu diyorsun yani bir ima da bulunuyorsun renktas,hic yakistiramadim sana normalde hollanda insani az cok futboldan anlar

Ongelooflijk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt