Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brahimi'yi alırız biz, keller ile fışır fışır kayarız kanatlardan.

Daha sezonu açmadan ilk engelimizi attık hamdolsun. Bazıları cidden kafa zigmekten başka bir şey yapmıyor.

1. Fatih hocam taktik kime göre yetersiz? Adam hemen hemen her çalıştığı dönemde zirveye oynayan göze hoş gelen hücumsal futbol oynatan kişi sonuçta. Ha kafasında oturmuş istediği oyununu beğenmiyorum diyorsan buda doğal haktır herkesin tatbiki.

2... en önemlisi bence ama Avrupa meselesi.

Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerekir. Avrupa'da başarı şu an maalesef ikincilik planda olmalıdır. Ha gruptan çıkarız filan ne güzel olur orası ayrı mesele de bu Avrupa'da piyasada ki fahiş durumu ve dahada da önemlisi kulübün halen mali anlamda çok çok sıkıntılı dönemde gerçeğini unutmamak gerekir. İlk hedef Annamızın Ligi olmalı.

Şu mali durumu düzeltip biraz mali anlamda daha sağlıklı şekilde hareket edebileceğimiz vakit işte o vakit Avrupa için hedef ve proje kurulur ki bizim yinede o vakit orta- uzun vaadeli takım proje kurarak Avrupa'da başarıyı hedefleye biliriz.

2000 yılında olduğu gibi.

Ajax takımı en son örnek proje olarak diye biliriz. .. kaç yılın emeği var oranın biliyor musunuz siz? Herifler sabretti ve ciddi başarı yakaladı ki son saniyede final kapısından döndü herifler.... talihsizlik, birazda tercübe eksikliği.

2022-2025 gibi civarlarında herşey yolunda giderse ve aynı maliyet disiplini ve başarılar eklersek Mali durumunuz çok iyi bir duruma gelir.

Bide genç marcao gibi birilerini bulup iyi paraya pazarlaya bilsek bu süreç dahada kısıla bilir.

Günlük düşünmeyi bırakın da şu an yolunda giden düzene destek çıkın lütfen ya.

fenere sempatisi olmayan gassaraylı da
kendine gassaraylıyım demesin

Kimi alıyoz, Fernando banega olayını Ali Naci ya da Nevzat dedi mi, yine bu adamların söylediği başka önemli gelişmeler var mı?

uze6Ru.png

Fatih terimi eleştirecek ve övecek olanlar fatih Terim başlığına yönlendirilmeli. Şu başlıkta transfer duyumları haberleri analizleri okumak istiyoruz arkdaş!

Yenisin galiba 10 yıldır böyle. Parator tarator kebapçı filan diyebilirsin ama şahıslara değil Terim e serbest. Alsan da en fazla 5 gün yasak alırsın olur biter dert etme taktik çalış ve vizyon sahibi ol senide alkışlayalım like lara boğalım

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırsız ve dolandırıcı olduğunu söyleyebilir ek olarak Galatasaray'ı tamamen kişisel menfaatleri için zarara uğrattığı iddiasını da "0" kanıtla beyan edebilirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar,

Foruma uzun süredir üyeyim ve hem maç konuları olsun hem transfer nöbeti olsun devamlı takipteyim. Uzun zamandır konuşulan konularla ilgili birşeyler yazmak istedim hiç fırsat bulamamıştım. Çok fazla uzatmadan fikirlerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle @Özgür Ayten ' e teşekkür ederim, devre arasında paylaştığı bilgiler çoğunlukla doğruydu ve bizimde bu konulardan önceden bilgimiz olmasını sağladı. Fakat kendisine bu dönem yapılanlar çok hoş olmadı. Paylaşılan birşeye inanmıyorsanız okur geçersiniz ya da mesajlarını engelleyebilirsiniz.
Örneğin herkes tarafından saygı duyulan @Levent Akgün 'ün hem Modeste hem de son paylaşılan duyumlar olayında genellikle inandırıcı bulmuyorum sadece okuyor geçiyorum. Verdikleri bilgilerin doğru olup olmadığı bir şekilde ortaya çıkıyor zaten. Kaynaklarını yönetimle paylaştıktan sonra yazmalarında bir sakınca görmüyorum. Ama kendisi önce Ozornwafor olayının iptalini @Özgür Ayten 'e bağladı (hiç alakası yokken), sonra da yanlış bilgi almışım tekrar anlaşmışlar dedi geçti. Bu şekilde davranılması hoş değil.
Bu konular konuşulurken forum sadece kendisine aitmiş gibi davranan arkadaşlara da müdahale edilmemesi, bizler gibi gönülden takip edenleri soğuttu biraz.
Neyse bunlar benim fikirlerim, bahsi geçen arkadaşlar alınmasınlar, yanlış birşey yazdıysam da kusura bakmasınlar.

Transferlere gelirsek, Diagne çok tartışıldı ama kendisi tamamen geçiş transferiydi. Ozan'ın devre arası takımdan ayrılmasını Fatih Hoca istemiyordu ama mecbur kalınca FFP olayını yaza taşıyabilmek için fazla bonservis miktarı Diagne'ye verildi. Böylece harcama kotası bu transfer dönemine aktarılmış oldu. Diagne'nin satılacağı çok önceden belliydi bence bu transferinde Trezeguet ile bir bağlantısı da var gibi geliyor bana ama onu zaman gösterecek.

Ryan Babel çok yerinde transfer, maliyeti bir tık fazla görülebilir. Ama hem forvet hem kanat rotasyonu için önemli.
Ozornwafor gibi transferler her sene 1-2 tane yapılmalı, scout ekibinin önerdiği ucuz maliyetli futbolcuların değerlendirilmesi mali açıdan sıkıntı oluşturmaz hatta ekstra gelir de getirebilir.
Çok eleştirilen Adem Büyük transferinde ise tamamen 11 yabancı için yapıldığını düşünüyorum. Herkes kadroya sadece 12 yabancı yazabileceğimizi unutuyor sanırım. 14 yabancının 2 si hep dışarda kalacak. Bu nedenle hem forveti hem kanatları yedekleyebilecek yerli oyuncuya ihtiyaç var. Bu nedenle alındığını düşünüyorum. Şahsi fikrim Halil Dervişoğlu daha mantıklı bir hamle olabilirdi.

Banega ve Aboubakar gerçekten önemli nokta transferler inşallah olur. Vedat'ta 3.5+Ahmet Çalık'tan fazla bir bedele alınmamalı zaten bir yılı kalmış.

Son nokta Fatih Terim'i farklı yollardan eleştirmeye çalışanlara arkadaşlara gerekli cevabı vermiş zaten. Merak etmeyin biz de Fatih Terim'i eleştiriyoruz hatta bu sene 3-4 maçtaki puan kaybında bence yaptığı değişikliklerle başroldeydi. Ama siz de şunu kabul edin 8.5 sezonda 7 kere şampiyon olmuş bir hocadan bahsediyorsunuz. Avrupa'da başarısı yok diyorsunuz TR'nin en büyük başarılarını o elde etmiş. Ona en çok yaklaşabilen Şenol Güneş Avrupa'da kaç maça çıkabilmiş bakmak lazım.

Evet transferlerini, oyuncu değişikliklerini bazı kaprislerini eleştirebilirsiniz ama Galatasaray'a başka hoca gerek istifa etmeli derseniz orada herkes bir art niyet arar.

Not: Uzun bir post için özür dilerim. Arada bir yazabiliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt