Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben girsem futurist yapabilir mi hoca ?Hocanın her işi gazla. Kabul edelim. Hatta bir gaz odası var Ali Sami Yen'de çoğu kişi bilmez. Oraya giren eskisi gibi asla çıkamıyor. Misal ben humanist olarak girip faşist olarak çıktım odadan. Ali Koç beyefendi olarak girdi dilenci olarak çıktı. Beşiktaş uzay takımı olarak girdi Tinerci olarak çıktı. Herhangi bir koyu Fenerliyi sok, bu forumdaki bazı kardeşlerimiz kadar Galatasaraylı olur çıkar odadan. Belli ki bir çok kişiyi odaya sokmuş üst üste değerli hocamız bu yıl.
Fatih Terim başlığına girip 700.sayfadan sonrasını her genç Galatasaraylı kardeşimizin okumasını tavsiye ederim. Okuyun, gülün geçin ve öyle insanlar olmayın. Nasıl olmamanız gerektiğini göreceksiniz zaten. Ben utandım okurken. Bir de biat dersi alıyoruz sanki beynimiz yokmuş da kul köpekliği yapıyormuşuz gibi. Sen neye biat ediyorsun peki ? Kendi beynine. Hele hele.Yaz bakalım beyninin 30 sezonluk başarılarını da Fatih Terim biatçıları diye suçladığın kitle de senin notunu versin.
3 sene 3 üst üste şampiyon olamadığı için yazılacakları da özellikle takip edeceğim önümüzdeki yıl. Keşke olmasak da "bak ben demiştim" demek için içten içe hırs yapıp bekleyen kitleyi tanımış olacağım. İnşallah oluruz o ayrı tabi. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş hocaya izin verilse küfür de edecekler. Sorsan Galatasaray sevgisinden. He he. Boş yapmayın.
ister misin?yine mi kavga var yav
Onları unuttum kardeş kusuruma bakma yaşlıyım biraz.Hırsız ve dolandırıcı olduğunu söyleyebilir ek olarak Galatasaray'ı tamamen kişisel menfaatleri için zarara uğrattığı iddiasını da "0" kanıtla beyan edebilirsiniz.

arda gelsin mi en son istiyordunOnları unuttum kardeş kusuruma bakma yaşlıyım biraz.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben girsem futurist yapabilir mi hoca ?
Hocam yapar Emrah renktaşım. Gazla herşeyi yapabiliyor kendisi.