Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla sirf necati muhabetini gordugumden yaziyorum , daha gecen 2005 2006 sampiyonluk oykusunu izledim necati ve umit karan ne goller atmislar keske ikisi gibi forvetlerimiz olsa

yarın bi bakmışız marcao atalantada sinan gümüşle antrenmana çıkıyor

Elbet bir gün..

IMG_0638.webp

sat 20 ye Marcao'yu oynat Ozanı seneye de 20 o etsin adam sağlam beyler harcamayalım
Brezilyalı sol stoper, ayaklarına çok hakim, şampiyonlar ligi oynayacak, 22-23 yaşında... Ne kadar ligimiz kalitesiz olsa da 30'dan aşağı açmayacaksın.. Alex Telles için bile 35-40 milyonlar konuşuluyorsa, bu adamı 20 ye falan asla satmamalıyız..

Vedat bu gidişle Amrabat hesabına dönecek. 5m verecekler, oyuncu kendi maaşından düştü falan diyecekler. Sanki elimiz mahkummuş gibi davranmalarını anlamıyorum. Yerli olsa neyse. Hayır o değil Vedat'ın bize faydalı olabileceğini de düşünüyorum ama bu şekilde daha gelmeden oyuncudan soğudu millet.

Renktaş Fatih hoca istiyorsa alınır, adamlar bize futbolcu begendirmek zorunda değil takıma yarayacağını düşünüyorlarsa alırlar Fath hoca zeten bizden daha cok düşünüyordur ve öyle hareket ediyordur. Boş kelama lüzum yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt