Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Ozi‘nin stili bana Capone‘u hatirlatti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sat 20 ye Marcao'yu oynat Ozanı seneye de 20 o etsin adam sağlam beyler harcamayalımOzornwafor da solak.. demek ki seneye Marcao'yu iyi bir fiyata okutmak, hedeflerden biri...
Kornea nakli lazım sana rtaş
Yanlıs oldu diğer kişiye itafen rengim alınmaKornea nakli lazım sana rtaş
Necati'yi Umut ve erenle bir gören futbol görüşü ile Vedatı daha fazla tartışmak anlamsız.Diagne'den neler bekliyorduk beklentiyi yüksek tutmayalım bu gözler Drogbayı Gomisi gördü Murigi az önce dediğim gibi eşittir Necati , Umut Bulut falan işte
Necati'yi Umut ve erenle bir gören futbol görüşü ile Vedatı daha fazla tartışmak anlamsız.
BASVURU @Kubat TokmakçıGÖTTEN nerede yeniyor
Şu forumda senden başka necati = umut / eren diyen bir kişi daha çıksın hesabımı silcembunu mu anladın hahahhaahhaa bırak tartışma zaten bırak bırak
Iyi transfer, Galtier işini biliyor
Brezilyalı sol stoper, ayaklarına çok hakim, şampiyonlar ligi oynayacak, 22-23 yaşında... Ne kadar ligimiz kalitesiz olsa da 30'dan aşağı açmayacaksın.. Alex Telles için bile 35-40 milyonlar konuşuluyorsa, bu adamı 20 ye falan asla satmamalıyız..sat 20 ye Marcao'yu oynat Ozanı seneye de 20 o etsin adam sağlam beyler harcamayalım
Vedat bu gidişle Amrabat hesabına dönecek. 5m verecekler, oyuncu kendi maaşından düştü falan diyecekler. Sanki elimiz mahkummuş gibi davranmalarını anlamıyorum. Yerli olsa neyse. Hayır o değil Vedat'ın bize faydalı olabileceğini de düşünüyorum ama bu şekilde daha gelmeden oyuncudan soğudu millet.