Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kruse kişilik olarak Belhanda'dan bile kötüdür. Zamanında milli takima kadar yükselip neler yaptı da kamptan gönderdiler. Ayrica Frankfurt çok istiyordu onu jovic yerine fakat astronomik ücret isteyince masadan kalktılar. 2.5m +1.5 imzaya hiç inanmıyorum. Ali koç herşeye otecegine önce şeffaf olsunlar kap a yazsinlar maaşları yiyorsa.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takım kötü gitti diye para cezası verilen futbolcu var mı
Twitter'da herkes böyle yazmış doğru yanlış bilmem
Screenshot_2019-06-30-00-42-22-561_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kruse kişilik olarak Belhanda'dan bile kötüdür. Zamanında milli takima kadar yükselip neler yaptı da kamptan gönderdiler. Ayrica Frankfurt çok istiyordu onu jovic yerine fakat astronomik ücret isteyince masadan kalktılar. 2.5m +1.5 imzaya hiç inanmıyorum. Ali koç herşeye otecegine önce şeffaf olsunlar kap a yazsinlar maaşları yiyorsa.

Ben 4+4 bekliyordum.
Bu fiyata mümkün değil oynamaz.
Ama adam bunu Comolli başarısı olarak lanse edip tepkileri azaltıyor.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lig biter çünkü başka bişey istemem..
Mükemmel transfer olur

Banegayi saha da rahatlatacak, iş yükünü hafifletecek ve verdiği katkıyı daha pozitif hale getirecek oyunculara, rollere ihtiyacımız var.
Iyi bir forvet, adam yiyen ön libero. Iki yönü de iyi oynayabilen bek oyunculari özellikle sağ bek için.

Bunlara ekstra olarakta bu adam bu günlere Belhanda, Fernando gibi istikrarsizlik abideleriyle gelmedi, sürekliliği olan dinamik bir ortasahaya ihtiyacımız var. Aksi takdirde Modric'de gelse birşey değişmez

Max Kruse'nin Fenerbahçe'den talepleri:

-Yılda 3.5 milyon Euro net ücret
-Yılda 1.5 milyon Euro'dan toplam 4.5 milyon Euro imza parası.
-Yılda 500 bin Pound'dan 1.5 milyon Euro imaj hakkı.
-500 bin Euro şampiyonluk primi
-500 bin Euro Şampiyonlar Ligi primi

-Yılda 4 kez özel jet ile gezi imkanı
-Alınacak başarısız sonuçlarda kulüp kendisini sorumlu tutup ceza kesemeyecek.
-Özel hayatındaki herhangi bir olumsuz durum nedeniyle kulüp ceza kesemeyecek.
-Eşim mobilyalardan çok sıkılır, her mobilya değişimi için 200 bin Euro.

Twitterda Diego Costa muhabbeti başlamış,pek inanmasam da sürpriz forvet Costa mı acaba?

Emre Bol: “Galatasaray’ın scout transferi mi var? Senelerdir hep hazır oyuncuları aldılar."

[A Spor]

Ben 4+4 bekliyordum.
Bu fiyata mümkün değil oynamaz.
Ama adam bunu Comolli başarısı olarak lanse edip tepkileri azaltıyor.

Bizim klubün en sevdiğim yanı şeffaf olması. Elestiriler gelse bile şeffaf. Yatırımcılarla alakali deniyor ama fenerin yatirimcilari da enayi demek ki insan yatırım yapacağı takimda kim ne aliyor bilmeden hisse senedi alır mi? Kruse en az 5m yıllık alacaktir fenerden. Zaten slimani 4.5 alıyordu kafa kafaya dengeledik diye avutuyorlardir kendilerini. Ayrica bu adamin en az 1 olayi çikar kibrista kumarhanelerde. Maglubiyetten sonra kıbrısa gitti haberi çıktı mi aha tamamdır yer yerinden oynar. Sen büyük klubüm diyorsun oyuncu sana muhtaçken oyuncuya ceza bile veremiyecek sözleşmelere imza atıyorsun. Vallahi aziz'i hiç sevmezdim ama Ali kadar sinsi düzenbaz değildi. Duruşu belliydi bir kere bizde o yüzden söverdik ederdik. Bu Ali nin sinsiligi çok fena.

Bernard Mensah nasıl olur ortasahaya Banega'nin yanına?

Hıncal Uluç: "Fatih Hocam gene evladı manevileri Belhanda ve Feghouli'nin yanına 9 yabancı daha koyup sahaya çıkaracak. Aldığı Türkler, federasyonun şart koyduğu "Yerli kontenjanı"nı tamamlamak için, oynatmak değil. Yoksa Şener'i niye alsın?" https://t.co/KsckG6BYJ9

zeki adam heee nasıl düşünmüş bak

Bernard mensah +adem buyuk 7.5m yazılıyordu bugün twitterda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt