Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.346
- 3.678
- 1.778
Lig biter çünkü başka bişey istemem..Neden ki
Mükemmel transfer olur
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig biter çünkü başka bişey istemem..Neden ki
O haber öyle değildi sanki ya. Saha dışında ki hayatında ki durumlardan dolayı ceza vermeyeceksiniz gibi birşeydi sankiTakim kötü giderse beni sorumlu tutup para cezası veremezsiniz diye bir madde koydurtmuş
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Twitter'da herkes böyle yazmış doğru yanlış bilmemtakım kötü gitti diye para cezası verilen futbolcu var mı
Ben 4+4 bekliyordum.Kruse kişilik olarak Belhanda'dan bile kötüdür. Zamanında milli takima kadar yükselip neler yaptı da kamptan gönderdiler. Ayrica Frankfurt çok istiyordu onu jovic yerine fakat astronomik ücret isteyince masadan kalktılar. 2.5m +1.5 imzaya hiç inanmıyorum. Ali koç herşeye otecegine önce şeffaf olsunlar kap a yazsinlar maaşları yiyorsa.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Banegayi saha da rahatlatacak, iş yükünü hafifletecek ve verdiği katkıyı daha pozitif hale getirecek oyunculara, rollere ihtiyacımız var.Lig biter çünkü başka bişey istemem..
Mükemmel transfer olur
Zaten toplam garanti para imza parası bonuslar filan 6 milyon Euro net alacakmış yıllıkBen 4+4 bekliyordum.
Bu fiyata mümkün değil oynamaz.
Ama adam bunu Comolli başarısı olarak lanse edip tepkileri azaltıyor.
Emre Bol: “Galatasaray’ın scout transferi mi var? Senelerdir hep hazır oyuncuları aldılar."
[A Spor]
Bu adamı ciddiye alan var mı ki?Emre Bol: “Galatasaray’ın scout transferi mi var? Senelerdir hep hazır oyuncuları aldılar."
[A Spor]
Twitterda Diego Costa muhabbeti başlamış,pek inanmasam da sürpriz forvet Costa mı acaba?
Bizim klubün en sevdiğim yanı şeffaf olması. Elestiriler gelse bile şeffaf. Yatırımcılarla alakali deniyor ama fenerin yatirimcilari da enayi demek ki insan yatırım yapacağı takimda kim ne aliyor bilmeden hisse senedi alır mi? Kruse en az 5m yıllık alacaktir fenerden. Zaten slimani 4.5 alıyordu kafa kafaya dengeledik diye avutuyorlardir kendilerini. Ayrica bu adamin en az 1 olayi çikar kibrista kumarhanelerde. Maglubiyetten sonra kıbrısa gitti haberi çıktı mi aha tamamdır yer yerinden oynar. Sen büyük klubüm diyorsun oyuncu sana muhtaçken oyuncuya ceza bile veremiyecek sözleşmelere imza atıyorsun. Vallahi aziz'i hiç sevmezdim ama Ali kadar sinsi düzenbaz değildi. Duruşu belliydi bir kere bizde o yüzden söverdik ederdik. Bu Ali nin sinsiligi çok fena.Ben 4+4 bekliyordum.
Bu fiyata mümkün değil oynamaz.
Ama adam bunu Comolli başarısı olarak lanse edip tepkileri azaltıyor.
Bernard Mensah nasıl olur ortasahaya Banega'nin yanına?