Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Ndiaye Stoke City'e geri dondu, Fernando buyuk ihtimal gidecek, Belhanda'ya da 9-10m civari bir teklif gelirse satilmali ve orta saha komple yenilenmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam forvet mücadele etsin falan tamamda Defansif önlibero değil forvet alıyoruz.Galatasaray’ın forveti en az 20 gol barajını geçecek.Okaka-Muriç pek gösterişli bi forvet ikilisi değil. Ama ikisi de mücadeleci,güçlü,fizikli,her an oyun içinde olan tipler. Madem böyle bir ikili düşünülüyor, belhanda satılıp golcü bi 10 on numara lazım
Okaka fiziğiyle 10-15 ortalamayı görür TRde, muriçte 10dan aşağı armaz bence. Böyle bi planlama varsa belhanda kesin gitmeli, bize talisca gibi bi adam şart olur. Gol yükünü dağıtmak içinhocam forvet mücadele etsin falan tamamda Defansif önlibero değil forvet alıyoruz.Galatasaray’ın forveti en az 20 gol barajını geçecek.
Belhanda Banega ortasahası gazoz gibi hava verir. Kevgire döner, rakip maden bulur,Okaka son sezonu fena değil.
Muslera
Mariano Luyi Marcao Yuto
Belhanda Banega
Feghouli Babel Onyekuru
Okaka
Bunu kuralım. 15 atarız her mac aw shahahahahah
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Banega belhanda ortasahasi mi?Okaka son sezonu fena değil.
Muslera
Mariano Luyi Marcao Yuto
Belhanda Banega
Feghouli Babel Onyekuru
Okaka
Belhanda Banega ortasahası gazoz gibi hava verir. Kevgire döner, rakip maden bulur,
Söylediğinin benin yorumumla ilgisi ne?
İyi bir sağ bek ya da iyi alan daraltan takıma karşı etkisiz oluyor dedim Trezeguet için.
Sen iyi bir sağ bekle alakası yok diyorsun.
Trezeguet'nin yetersizliği ve Visca ne alâka anlamadım kardeş???????
Ayrıca ben Visca'yı kral falan ilan etmedim.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beraber oynarlarOkakami oynar Muriçmi ? Ikiside gelirse.
Okaka son sezonu fena değil.
Muslera
Mariano Luyi Marcao Yuto
Belhanda Banega
Feghouli Babel Onyekuru
Okaka