Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye Stoke City'e geri dondu, Fernando buyuk ihtimal gidecek, Belhanda'ya da 9-10m civari bir teklif gelirse satilmali ve orta saha komple yenilenmeli.

Okaka-Muriç pek gösterişli bi forvet ikilisi değil. Ama ikisi de mücadeleci,güçlü,fizikli,her an oyun içinde olan tipler. Madem böyle bir ikili düşünülüyor, belhanda satılıp golcü bi 10 on numara lazım
hocam forvet mücadele etsin falan tamamda Defansif önlibero değil forvet alıyoruz.Galatasaray’ın forveti en az 20 gol barajını geçecek.

hocam forvet mücadele etsin falan tamamda Defansif önlibero değil forvet alıyoruz.Galatasaray’ın forveti en az 20 gol barajını geçecek.
Okaka fiziğiyle 10-15 ortalamayı görür TRde, muriçte 10dan aşağı armaz bence. Böyle bi planlama varsa belhanda kesin gitmeli, bize talisca gibi bi adam şart olur. Gol yükünü dağıtmak için

49943

(Mizah amaçlıdır)

Su Muric'i almayin be.Biz gol krali Cagne'yi,Bjk gol krali Love'ı Fb gol krallari Fernandao ve Aatıf'ı aldi.Hicbiri tutmadi.En tutani Burak onu da sove sove gonderdik.

Gokhan Unal ve Zafer Biryol da gol kraliydi yanilmiyorsam onlar da tutmadi.

Söylediğinin benin yorumumla ilgisi ne?
İyi bir sağ bek ya da iyi alan daraltan takıma karşı etkisiz oluyor dedim Trezeguet için.
Sen iyi bir sağ bekle alakası yok diyorsun.
Trezeguet'nin yetersizliği ve Visca ne alâka anlamadım kardeş???????

Ayrıca ben Visca'yı kral falan ilan etmedim.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

düzeltiyorum:sol bek

yani iyi bir bek sadece treze’yi durdurmuyor tüm oyuncuları durduruyor demek istedim. ayrıca dar alanda gayet başarılı bir adam hızıyla değil dar alandaki hareketleriyle ön plana çıkıyor.

Dunyada Muriqi'den baska forvet yok galiba

Scout ekibi dusuk maliyete forvet bulamiyor mu yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt