Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çeşme suyuna 5 lira istediler. Şaka mı yapıyorsunuz Damacana alırım lan dedim. Valla sinirlerim bozuldu. Arkadaşa 1 lira veririm fazlasını vermem ne yaparsan yap dedim. Onlarda işini biliyor enayi çok illa ki gelen olur diyorlar.Konu dışı ama dün arkadaşlarla gezdik tozduk. Neyse, bizimkiler tutturdular cafeye gidelim de bi nargile içelim. Neyse gittik bi cafeye. Onlar nargile + çay söylediler. Ben sigara kullanmıyorum. 1 portakal suyu ve ıslak kek söyledim.
Portakal suyu: 10 TL
Islak kek: 15 TL
En ucuz şey Çay: 3 TL
Yemin ederim herhangi bi cafeye gidenin 3 gram kafası yoktur. Kaçıncı defadır domalıyorum şu cafelere. Sayısını hatırlamıyorum artık. Bana kalsa, hayatta adım atmam da, arkadaşlar vs olunca bazen mecbur kalıyorum.
Ha bu arada, hesabı onlara kitledim. Dedim olm silkseler bu parayı ödemem ben. Sizin başınızın altından çıktı, siz ödeyin...
Eşeğe semer vuran çok olur hesabı... Hakikaten enayi çok.Çeşme suyuna 5 lira istediler. Şaka mı yapıyorsunuz Damacana alırım lan dedim. Valla sinirlerim bozuldu. Arkadaşa 1 lira veririm fazlasını vermem ne yaparsan yap dedim. Onlarda işini biliyor enayi çok illa ki gelen olur diyorlar.
Eşeğe semer vuran çok olur hesabı... Hakikaten enayi çok.
O kadar dedim, olm 1 gün de şu nargileyi içmeyiverin. Gelin önce bi yemek yiyelim, sonra da belediyenin sosyal tesisine gideriz 2-3 saat takılırız. Sessiz sakin ortam. İskenderun'da sahil de var malum, tam denize sıfır mekan. Çay 1 TL, her şey ucuz. Akşama kadar ye iç mis gibi... Ama yok. İlla domalacaklar. Hoşlarına gidiyor milletin.
Zaten tüm sorun fernando o gidip yerine modriç gelirse nagatamo yerine marcelo diagne yerinede suarez aldıkmı avrupada başarı gelirFernando copu kalirsa hic birsey beklemeyin avrupada, 22 yasindaki azubuike mindar etti adami rize deplasmaninda.
En son 2 yıl önce 30 Haziran 2017'de nöbet açmışım sonrasında Dursun Başgan bombaları patlattı zaten.
O NÖBET BU NÖBET
Aga babasında öyle bi servet varsa, çalışmaz tabii. Öyle para babalarına kriz mıriz vurmaz tabii.Kafeler tıklım tıklım dolu ya. kriz varmış. peh. benim hergün kafede 30 lira yiyen arkadaşlarım var hiç biri çalısmıyor. baba parası yemek işte