Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altınordudan o cocukları neden aldın sımdı neden takasda kullanıyosun adam cidden şuursuz çıktı yav

gerçi aspor haberi tabi nekadar doğru olabilir bilinmez
752x395-1551968672548.webp
752x395-1551968672548.webp

Konu dışı ama dün arkadaşlarla gezdik tozduk. Neyse, bizimkiler tutturdular cafeye gidelim de bi nargile içelim. Neyse gittik bi cafeye. Onlar nargile + çay söylediler. Ben sigara kullanmıyorum. 1 portakal suyu ve ıslak kek söyledim.
Portakal suyu: 10 TL
Islak kek: 15 TL
En ucuz şey Çay: 3 TL

Yemin ederim herhangi bi cafeye gidenin 3 gram kafası yoktur. Kaçıncı defadır domalıyorum şu cafelere. Sayısını hatırlamıyorum artık. Bana kalsa, hayatta adım atmam da, arkadaşlar vs olunca bazen mecbur kalıyorum.

Ha bu arada, hesabı onlara kitledim. Dedim olm silkseler bu parayı ödemem ben. Sizin başınızın altından çıktı, siz ödeyin...

Tyler Boyd 1.5m paraya bjk ye giderse üzülürüm

Konu dışı ama dün arkadaşlarla gezdik tozduk. Neyse, bizimkiler tutturdular cafeye gidelim de bi nargile içelim. Neyse gittik bi cafeye. Onlar nargile + çay söylediler. Ben sigara kullanmıyorum. 1 portakal suyu ve ıslak kek söyledim.
Portakal suyu: 10 TL
Islak kek: 15 TL
En ucuz şey Çay: 3 TL

Yemin ederim herhangi bi cafeye gidenin 3 gram kafası yoktur. Kaçıncı defadır domalıyorum şu cafelere. Sayısını hatırlamıyorum artık. Bana kalsa, hayatta adım atmam da, arkadaşlar vs olunca bazen mecbur kalıyorum.

Ha bu arada, hesabı onlara kitledim. Dedim olm silkseler bu parayı ödemem ben. Sizin başınızın altından çıktı, siz ödeyin...
Çeşme suyuna 5 lira istediler. Şaka mı yapıyorsunuz Damacana alırım lan dedim. Valla sinirlerim bozuldu. Arkadaşa 1 lira veririm fazlasını vermem ne yaparsan yap dedim. Onlarda işini biliyor enayi çok illa ki gelen olur diyorlar.

Volkan Kılıç: "Galatasaray yönetimi ayın 30’una kadar futbolcuların alacaklarını ödeyerek borçsuzluk kağıdı alacak. Büyük oranda bu tamamlandı. Pazartesi’nden itibaren KAP açıklamaları bekleniyor. Yönetim Tarık Çamdal ve Eren Derdiyok’un alacakları için de yüksek bir ödeme gerçekleştirdi. "

Hala Tarık asalağının parasını ödüyoruz. Adam kırım kongo kenesi gibi..

Babel Istanbul’a gelmiş. Bugün yarın açıklanır artık.

Çeşme suyuna 5 lira istediler. Şaka mı yapıyorsunuz Damacana alırım lan dedim. Valla sinirlerim bozuldu. Arkadaşa 1 lira veririm fazlasını vermem ne yaparsan yap dedim. Onlarda işini biliyor enayi çok illa ki gelen olur diyorlar.
Eşeğe semer vuran çok olur hesabı... Hakikaten enayi çok.
O kadar dedim, olm 1 gün de şu nargileyi içmeyiverin. Gelin önce bi yemek yiyelim, sonra da belediyenin sosyal tesisine gideriz 2-3 saat takılırız. Sessiz sakin ortam. İskenderun'da sahil de var malum, tam denize sıfır mekan. Çay 1 TL, her şey ucuz. Akşama kadar ye iç mis gibi... Ama yok. İlla domalacaklar. Hoşlarına gidiyor milletin.

Babel Istanbula gelmis, a spor denilen les kanalin haberine göre.

Eşeğe semer vuran çok olur hesabı... Hakikaten enayi çok.
O kadar dedim, olm 1 gün de şu nargileyi içmeyiverin. Gelin önce bi yemek yiyelim, sonra da belediyenin sosyal tesisine gideriz 2-3 saat takılırız. Sessiz sakin ortam. İskenderun'da sahil de var malum, tam denize sıfır mekan. Çay 1 TL, her şey ucuz. Akşama kadar ye iç mis gibi... Ama yok. İlla domalacaklar. Hoşlarına gidiyor milletin.

Kafeler tıklım tıklım dolu ya. kriz varmış. peh. benim hergün kafede 30 lira yiyen arkadaşlarım var hiç biri çalısmıyor. baba parası yemek işte

Fernando copu kalirsa hic birsey beklemeyin avrupada, 22 yasindaki azubuike mindar etti adami rize deplasmaninda.
Zaten tüm sorun fernando o gidip yerine modriç gelirse nagatamo yerine marcelo diagne yerinede suarez aldıkmı avrupada başarı gelir
geçin bunları bu bütçelerle kimi alırsan al avrupada vurup kafana gönderirler akıllı camialar tsl şampiyonluğu ve cl katılım gelirlerine odaklanır
cl maçlarını bir iki galibiyet alalım diye izlemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt