Aslan Akdoğan
Parçalı Üye
- 23 Ocak 2019
- 2.567
- 2.299
- 648
Vedat gsyi istiyor gelirse iş yapar gelmezse de çok uğraşmayalım scout transferi yapalım puscas silas gibi topçulara gidelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puscas 50 tane vedat yapar.Vedat gsyi istiyor gelirse iş yapar gelmezse de çok uğraşmayalım scout transferi yapalım puscas silas gibi topçulara gidelim.
Yunus giderse Yusuf 100% alinirJImmy gelirse zaten Yusufa gerek yok tursusunu mu kuracagiz kanat oyuncularin
Albayrak nasil görüsüyüor bu heriflerle onu anlamiyorum adamin oglunu dövmüsler rize macinda bundan ötesi varmi. Bide bunlardan kazik yiyecegiz, hala rize macindan sonra baskanlarinin nasil laf saydini hatirliyorum ama bakiyorumda bizim yönetim ve teknik ekip coktan unutmuzabdürrahim albayrak rize baskaniyla akraba cikmis, hatta aile dostuymus uzaktan. sülaleden bir kac kisiyle birlikte gitmis. rize 3m isterken apo 3.75 demis pazarliklar sürüyormus. muhtemelen 5.250 gibi bir rakama anlasacagiz.
Kesinlikle vazgeçilmeli. Böyle bi oyuna gelinmemeliBu rize başkanına 1 kuruş verirse abdürrahim albayrak istifa etsin böyle bir tavır olamaz Vedatın Galatasarayı istediği ortada madem çok düşünüyosun oyuncunu yardım ediceksin transferine bedava yollamıyosun ki 1 yıllık kontratı kalmış 3.750 m euro %20 pay ozornwafor kiralık daha ne istiyosun vazgeçsinler bu transferden
Son derece haklısın puscas gelse çok daha iyi ama turnuvadan sonra kaç fiyat çekerler orası sıkıntıPuscas 50 tane vedat yapar.
Evet ,gerizekali diyecem olmayacak.Kardeşim bak biz gecen ara transferde ozandan ve rodriden iyi para kaldırdık yönetim de dedi ki ulan dedi bu parayi harcamazsam yanacak ffpden ötürü bari dedi öyle bir topcu alalım ki hem sene sonu yeri geldiğinde satıp bonservis bütçesi açılsın hem de şampiyonluk için eksiği kapatsin.Hangimiz diagne geldiginde sevinmedi.Her şey düşündükleri gibi oluyorken ne yapragima adamı kizdiriyorsunuz zaten adam demedi mi kim daha çok para verirse oraya gidecem diye.EE daha neYeryüzündeki hiç bir yönetici böyle bir oyuncuya bu kadar parayı vermez.
Bu taraftar gerizekalı mı..
Oyuncusunu durup dururken itibarsızlaştırsın.
Tabiki sosyal ortamlardan oyuncuya gereksiz yorum yapanlar var .ama gerizekalı gibi paylaşım yapan adamada böyle yorumlar gelir.Her çeşit insan var ülkemizde..
yapanlarda zaten boş adamlardır.
nerede galatasarayla ilgili ileri geri konusan bir haydut ciksa onun topcusunu aliyoruz inatla.Bu rize başkanına 1 kuruş verirse abdürrahim albayrak istifa etsin böyle bir tavır olamaz Vedatın Galatasarayı istediği ortada madem çok düşünüyosun oyuncunu yardım ediceksin transferine bedava yollamıyosun ki 1 yıllık kontratı kalmış 3.750 m euro %20 pay ozornwafor kiralık daha ne istiyosun vazgeçsinler bu transferden
Dejan Joveljic - Spielerprofil 19/20 frankfurt 4 milyona almis. bir sezon iyi oynasa 34 milyona satarlar.muriqi is yapar ama 3-5-4m buyuk paralar bunlar, balkan ulkelerinde cok potansiyelli forvetler var alinacak