Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat gsyi istiyor gelirse iş yapar gelmezse de çok uğraşmayalım scout transferi yapalım puscas silas gibi topçulara gidelim.

Vedat transferi %100 Emre Akbaba transferi gibi ilerliyor art niyetli bir Başkan ve Galatasaray'dan para koparmak için her yere pazarlama çabası

Bu Vedat 2-3 gün içinde Galatasaray'lı olacak hem de 4 mil.€ filan bonservis ödeyeceğiz yine :cautious:

Emre gayet 4 edecek bir adam 2 yil ust uste 10 gol 10 asist yapti aynen cocugun sucu ayaginin ayni sezonda 2 kez ayaginin kirilmasi agzi olan konusuyor

Vedat şu an hayatının en mutlu anlarını yaşıyordur. Ya fenere gidecek ya Galatasaray'a. Allah yüzüme güldü diyordur, bir futbolcunun yükselişi

Bu rize başkanına 1 kuruş verirse abdürrahim albayrak istifa etsin böyle bir tavır olamaz Vedatın Galatasarayı istediği ortada madem çok düşünüyosun oyuncunu yardım ediceksin transferine bedava yollamıyosun ki 1 yıllık kontratı kalmış 3.750 m euro %20 pay ozornwafor kiralık daha ne istiyosun vazgeçsinler bu transferden

ulan mitroglu kalsın o 4 milyonu as forvette veya ortasahada kullan,bu kadar niye ısrar ediyor terim anlamıyorum elmander olmaz işte bundan ha iş yapar ama çok para

abdürrahim albayrak rize baskaniyla akraba cikmis, hatta aile dostuymus uzaktan. sülaleden bir kac kisiyle birlikte gitmis. rize 3m isterken apo 3.75 demis pazarliklar sürüyormus. muhtemelen 5.250 gibi bir rakama anlasacagiz.
Albayrak nasil görüsüyüor bu heriflerle onu anlamiyorum adamin oglunu dövmüsler rize macinda bundan ötesi varmi. Bide bunlardan kazik yiyecegiz, hala rize macindan sonra baskanlarinin nasil laf saydini hatirliyorum ama bakiyorumda bizim yönetim ve teknik ekip coktan unutmuz

Bu rize başkanına 1 kuruş verirse abdürrahim albayrak istifa etsin böyle bir tavır olamaz Vedatın Galatasarayı istediği ortada madem çok düşünüyosun oyuncunu yardım ediceksin transferine bedava yollamıyosun ki 1 yıllık kontratı kalmış 3.750 m euro %20 pay ozornwafor kiralık daha ne istiyosun vazgeçsinler bu transferden
Kesinlikle vazgeçilmeli. Böyle bi oyuna gelinmemeli

Yeryüzündeki hiç bir yönetici böyle bir oyuncuya bu kadar parayı vermez.

Bu taraftar gerizekalı mı..
Oyuncusunu durup dururken itibarsızlaştırsın.

Tabiki sosyal ortamlardan oyuncuya gereksiz yorum yapanlar var .ama gerizekalı gibi paylaşım yapan adamada böyle yorumlar gelir.Her çeşit insan var ülkemizde..
yapanlarda zaten boş adamlardır.
Evet ,gerizekali diyecem olmayacak.Kardeşim bak biz gecen ara transferde ozandan ve rodriden iyi para kaldırdık yönetim de dedi ki ulan dedi bu parayi harcamazsam yanacak ffpden ötürü bari dedi öyle bir topcu alalım ki hem sene sonu yeri geldiğinde satıp bonservis bütçesi açılsın hem de şampiyonluk için eksiği kapatsin.Hangimiz diagne geldiginde sevinmedi.Her şey düşündükleri gibi oluyorken ne yapragima adamı kizdiriyorsunuz zaten adam demedi mi kim daha çok para verirse oraya gidecem diye.EE daha ne

nerede galatasarayla ilgili ileri geri konusan bir haydut ciksa onun topcusunu aliyoruz inatla.

Aynen akbaba transferi gibi oluyor araya girerek çok para vermemizi istiyorlar

Bu oyuna gelip kazığı yemeyiz umarım

O değil de Diagne satılmazsa ne yapacağız biz ?

Fernando +3.5 mil.€ => Banega desek
3.75 mil.€ => Muriqi desek
3.5 mil.€ Luyindama'nın bonservisi

10-11 mil.€ bonservis getirisi lazım ne yapacağız ? Mariano&Yunus'un filan satışı ile hallolacak bir iş değil bu daha Fernando yerine de birisini bulmamız gerekiyor

muriqi is yapar ama 3-5-4m buyuk paralar bunlar, balkan ulkelerinde cok potansiyelli forvetler var alinacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt