- 16 Haziran 2010
- 204.226
- 156.354
- 6.838
Yillik 6 milyon alacak.İnter godine senelik 2.25 m euro ödeyecekmiş. Doğru mu bu rakam????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yillik 6 milyon alacak.İnter godine senelik 2.25 m euro ödeyecekmiş. Doğru mu bu rakam????
Abi bu nasıl bir sözleşme ya .eflak ile bogdani da vereydik...@salimmanav: Galatasaray eğer Diagne’yi satarsa Kasımpaşa’ya %25 pay verilecek. Fakat bu hak sadece bu transfer dönemi için geçerli. Galatasaray şampiyon olunca da Kasımpaşa’ya 3 milyon Euro ödendi. (Sözleşmede bulunan şarttan dolayı)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gencler kendini gostersin bir adim atsin hoca onlara 10 adim atar degil bu ademleri vs yabancilari bile keser rahat olalim.Dert olan tarafı şu. Altyapıdan gelecek gençlerin önünü kapatıyorlar. Bunlardan asla ilk 11 oyuncusu çıkmayacak. Ama gençlerden belki çıkacak. Bu adamlardan vasat rotasyon oyuncusu olur anca. Halbuki Ts gibi gençleri toplasak belki yeni yıldızlar çıkaracağız.
Herkesin bu sozlesme sacmaligina inanmasi cok ilginc
Ben bu jimmyden biraz umutluyum nedense.. Avrupa gördü kaç yıl mental olarak da bir yerlere gelmiştir.. Yalnız 3 yıllıksa büyük hata olur 2 yeterliydi.. Rotasyonda işimize yarayacak gibi bir his var
Sportif direktör sanırım.westerlonun ikinci başkanı hasan çetinkaya galiba. eski fener yöneticisi idi.
süper ligden rizenin forveti icin rizeli yöneticilerle yatip kalkiyoruz (mecazi anlamda)geçen bi habere rastladım sampdorialı antrenörler ugandaya gidip güney sudanlı mülteci çocukların kampında denemeye alıyorlarmış bazılarını
adamlar nereleri kovalıyor biz hala yöneticilerin yakın akraba çocuklarına altyapıyı peşkeş çekiyoruz
GSC App
Bende tam hatırlayamadım nasıl oynardı diye bugün videolarını izledim orta yaparken ezbere değilde görerek atıyor topları bu hoşuma gitti ayrıca penaltı kullanması düzgün bir ayağı ve soğukkanli olduğunu gösterir birkaç tanede frikik golüne denk geldim tahminlerin ötesinde yeni bir Engin Baytar performansı gelebilir ...Ben bu jimmyden biraz umutluyum nedense.. Avrupa gördü kaç yıl mental olarak da bir yerlere gelmiştir.. Yalnız 3 yıllıksa büyük hata olur 2 yeterliydi.. Rotasyonda işimize yarayacak gibi bir his var
Vedat ın kafaya adrese teslim ortalar.Bende tam hatırlayamadım nasıl oynardı diye bugün videolarını izledim orta yaparken ezbere değilde görerek atıyor topları bu hoşuma gitti ayrıca penaltı kullanması düzgün bir ayağı ve soğukkanli olduğunu gösterir birkaç tanede frikik golüne denk geldim tahminlerin ötesinde yeni bir Engin Baytar performansı gelebilir ...

geçen bi habere rastladım sampdorialı antrenörler ugandaya gidip güney sudanlı mülteci çocukların kampında denemeye alıyorlarmış bazılarını
adamlar nereleri kovalıyor biz hala yöneticilerin yakın akraba çocuklarına altyapıyı peşkeş çekiyoruz
GSC App