Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dert olan tarafı şu. Altyapıdan gelecek gençlerin önünü kapatıyorlar. Bunlardan asla ilk 11 oyuncusu çıkmayacak. Ama gençlerden belki çıkacak. Bu adamlardan vasat rotasyon oyuncusu olur anca. Halbuki Ts gibi gençleri toplasak belki yeni yıldızlar çıkaracağız.
gencler kendini gostersin bir adim atsin hoca onlara 10 adim atar degil bu ademleri vs yabancilari bile keser rahat olalim.

Diagne konusunda çıkan sözleşme haberlerine inanmak istemiyor kimse ama öyle beceriksiz yönetim var ki basimizda düşünmeden edemiyor insan ...

westerlonun ikinci başkanı hasan çetinkaya galiba. eski fener yöneticisi idi.

Ben bu jimmyden biraz umutluyum nedense.. Avrupa gördü kaç yıl mental olarak da bir yerlere gelmiştir.. Yalnız 3 yıllıksa büyük hata olur 2 yeterliydi.. Rotasyonda işimize yarayacak gibi bir his var

isveç milli oyuncu. elbet boş değil. herkes kızsa da bonservissiz yerlileri toplamak mantıklı.

geçen bi habere rastladım sampdorialı antrenörler ugandaya gidip güney sudanlı mülteci çocukların kampında denemeye alıyorlarmış bazılarını

adamlar nereleri kovalıyor biz hala yöneticilerin yakın akraba çocuklarına altyapıyı peşkeş çekiyoruz

GSC App
süper ligden rizenin forveti icin rizeli yöneticilerle yatip kalkiyoruz (mecazi anlamda)

Ben bu jimmyden biraz umutluyum nedense.. Avrupa gördü kaç yıl mental olarak da bir yerlere gelmiştir.. Yalnız 3 yıllıksa büyük hata olur 2 yeterliydi.. Rotasyonda işimize yarayacak gibi bir his var
Bende tam hatırlayamadım nasıl oynardı diye bugün videolarını izledim orta yaparken ezbere değilde görerek atıyor topları bu hoşuma gitti ayrıca penaltı kullanması düzgün bir ayağı ve soğukkanli olduğunu gösterir birkaç tanede frikik golüne denk geldim tahminlerin ötesinde yeni bir Engin Baytar performansı gelebilir ...

Bende tam hatırlayamadım nasıl oynardı diye bugün videolarını izledim orta yaparken ezbere değilde görerek atıyor topları bu hoşuma gitti ayrıca penaltı kullanması düzgün bir ayağı ve soğukkanli olduğunu gösterir birkaç tanede frikik golüne denk geldim tahminlerin ötesinde yeni bir Engin Baytar performansı gelebilir ...
Vedat ın kafaya adrese teslim ortalar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen bi habere rastladım sampdorialı antrenörler ugandaya gidip güney sudanlı mülteci çocukların kampında denemeye alıyorlarmış bazılarını

adamlar nereleri kovalıyor biz hala yöneticilerin yakın akraba çocuklarına altyapıyı peşkeş çekiyoruz

GSC App

dün emre özcanı dinledim dedi ki genk yada gent ozornwaforu galatasaray almasa alacakmış. senin dediklerin kesin doğru ama belçika fransa gibi ülkeler bizden avantajlı

Luyindama hala bizim oyuncumuz değil bu sorunu nasıl çözeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt