- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
3 kagitci herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 kagitci herif
Mariano
Fernando
Nagatomo
Donk
Mitroglou*
Seneye 5 yabanci 1 kurus para kazandirmadan ayrilacak gibi görünüyor. Bonservissiz ve seneye rahatlikla satabilecegimiz yabancilar almak yerine ölü oyunculari aliyoruz. Bu kafayla devam edersek 65 puan bile alamayiz bu sene.
Amr Warda sandım bi an kusuyordumBelhanda yerine getirinde alem topçu görsün
Bundan memnun degilse 36 yasindaki pepeyi 34 yasindaki, adrianoyu, 33 yasindaki gokhan gonulu aldirmasaydi. Basari icin her yol mubah ama basari yeri kalmayinca avrupanin coplerini topluyoruz.Dün burda okudum sanırım, Şenol Güneş'in açıklamasıydı. ''Avrupa'nın artıklarıyla onlarla yarışmaya çalışıyoruz.'' demiş. Hakikaten şu an beklediğimiz ya da ülkeye transfer olan isimler orada hedefi olmamış ya da tutunamamış isimler. Artık kulüpler kendi değerlerini oluşturup bunlarla piyasada yer almalılar. Ya yetiştireceksin ya da yıldız olma potansiyeli taşıyanı parlatacaksın. Ekonomik ve sportif olarak onlarla yarışmanın başka yolu kalmadı. Ozan örneğindeki gibi; Marcao, Luyindama transferlerinde olduğu gibi diğer bölgelere de bu tip tohumlar atmak gerek. Yedek olarak Muğdat, Sinan yerine genç, gelecek vaat eden bir golcü mesela. Ya da orta sahada Selçuk, Donk yerine 18 kişilik kadroda genç, gelecek vaat eden bir sonraki yılda 11'e girecek genç biri. Bu şekilde hem tuzlu yıllık ücretlerden kurtulursun hem de bonservis gider-gelirlerinde artıya geçersin. İlk etapta pek denenmediği için riskli görünen bir sistem ancak uygulandıkça çok cazip gelecek.
Süper Lig'de 5 golden fazla atan her forvet listemize giriyor.Vedat çöpü yerlide değil bunu isteyen begenenlerin mantığı nedir çözemedim
20 lik onyekuru yerine 32 lik babıl
Onyekuru kesin kalacak
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
kim diyor bunu