Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-EYtnAXkAAGqss.jpg
3 kagitci herif

Mariano
Fernando
Nagatomo
Donk
Mitroglou*

Seneye 5 yabanci 1 kurus para kazandirmadan ayrilacak gibi görünüyor. Bonservissiz ve seneye rahatlikla satabilecegimiz yabancilar almak yerine ölü oyunculari aliyoruz. Bu kafayla devam edersek 65 puan bile alamayiz bu sene.

Listedeki herkesi bu yil 3 e 5 e bakmadan yollamamiz lazim.

Babel Bitmismi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Dün burda okudum sanırım, Şenol Güneş'in açıklamasıydı. ''Avrupa'nın artıklarıyla onlarla yarışmaya çalışıyoruz.'' demiş. Hakikaten şu an beklediğimiz ya da ülkeye transfer olan isimler orada hedefi olmamış ya da tutunamamış isimler. Artık kulüpler kendi değerlerini oluşturup bunlarla piyasada yer almalılar. Ya yetiştireceksin ya da yıldız olma potansiyeli taşıyanı parlatacaksın. Ekonomik ve sportif olarak onlarla yarışmanın başka yolu kalmadı. Ozan örneğindeki gibi; Marcao, Luyindama transferlerinde olduğu gibi diğer bölgelere de bu tip tohumlar atmak gerek. Yedek olarak Muğdat, Sinan yerine genç, gelecek vaat eden bir golcü mesela. Ya da orta sahada Selçuk, Donk yerine 18 kişilik kadroda genç, gelecek vaat eden bir sonraki yılda 11'e girecek genç biri. Bu şekilde hem tuzlu yıllık ücretlerden kurtulursun hem de bonservis gider-gelirlerinde artıya geçersin. İlk etapta pek denenmediği için riskli görünen bir sistem ancak uygulandıkça çok cazip gelecek.
Bundan memnun degilse 36 yasindaki pepeyi 34 yasindaki, adrianoyu, 33 yasindaki gokhan gonulu aldirmasaydi. Basari icin her yol mubah ama basari yeri kalmayinca avrupanin coplerini topluyoruz.
Evet hakli olabilir o halde terimin olusturmus oldugu yabanci sinirini gelistirsin turk futboluna sunsun.
Misal istiyorsa 26 yaş altı yabanci futbolcuyu yasakla 20 yaş altı yabancı futbolcu yabanciliktan muaf tut.
Uzerine her 22 yas alti yerli icin bir adet 26 yas ustu futbolcu kontenjani ver.

Bak bakalim avrupanin copu geliyor mu daha.

marcao 15'e satılsın yazıları okudum

arkadaşlar tamam ligimizin markası filan da artık bu işi ezikliğe çevirmediniz mi

felix denen adam 125e gitti bizim abdülkadir 12 milyon mu eder bu piyasada?

2 yıldır 5 maça çıkmamış 30 yaşındaki kaleci 35 milyona transfer oluyorsa Marcao 15 mi eder

tabiki abdülkadir felix kadar eder demiyorum ama arada 10 kat fark olacak ne var aralarında?

o 120 ediyorsa hadi bu da 4te 1i etsin 30 olsun

cillesen 35 ise bizim marcao da 25 olsun

artık bu kadar ezikçe davranmanın anlamı yok

bu isimlerin maaş yükü de yok ayrıca

Her transferi eleştiren rtaşları bu yorum altına bekliyorum. Hangi isimleri bekliyorsunuz/istiyorsunuz lütfen söyleyin ufkumuz genişlesin

Marcao 25m euro

Marcao, Atalanta da oynasaydi suan ve biz isteseydik en az 30m euro isterlerdi.

Genc, sert, sol ayakli stoper cok nadir bulunuyor.

Eger satarsak guzel paraya, direk Marcos Senesiyi alip direk monte etmeliyiz ayni marcao tarzinda sol stoper.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt