Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.345
- 3.678
- 1.778
Stadın isim hakları sözleşmesi ne zaman bitiyor?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
altyapıdan gelen erencan basarılı olur ama.fizikte iyi,topla arası da iyi.Galatasaray'da uzun boylu forvet pek başarılı olamıyor. En son başarılı olan uzun forvet neyse Silivri soğuktur şimdi.
Gomis de 1.84 tü tabiki kısa değildi.Elmander baroş bunlar kısa oyuncular değildi.
Stadın isim hakları sözleşmesi ne zaman bitiyor?
Galatasaray'da uzun boylu forvet pek başarılı olamıyor. En son başarılı olan uzun forvet neyse Silivri soğuktur şimdi.
Dünyada santrafor kıtlığı var diyorum. Şaka zannediyorsunuz.Marcao luyindama gibi adamları bulan scoutlar 1 tane forvet bulamadı mı ben anlamadım bu işi?
Son 2 maçtır baya ağırlığını koydu orta sahaya. İlginç bi adam badou ya bi ortası yok. Ya çok iyi ya çok kötü.
Jimmy kanat mi yoksa 10 numarami kendisini bir tek Dunya kupasinda Almanyaya son dakikalarda Faul yappip Gol yedirtigini biliyorum Baya tepki almisti.Onun hakkinda tek bildigim bu Biri Belhandanin pozisyonunda oynar diyor digeri Engin gibi performans verir bu adamin mevkisi ne?